Nabeschouwing Pendikspor - Hatayspor (1-5) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 20:45 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het zaterdag 12 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - Hatayspor (1-5)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Çağdaş Altay geëindigd in een 1-5 overwinning voor Hatayspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Pendikspor - Hatayspor
Goals
1
5
LIVE Pendikspor - Hatayspor 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - Hatayspor
Opstellingen Pendikspor - Hatayspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pendikspor - Hatayspor

Pendikspor en Hatayspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Pendikspor en Hatayspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Pendikspor 0
Winst Hatayspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Pendikspor - Hatayspor Opstelling Pendikspor Opstelling Hatayspor Live Pendikspor - Hatayspor Live Pendikspor - Hatayspor kijken Pendikspor - Hatayspor kijken Live Pendikspor - Hatayspor stream Pendikspor - Hatayspor Fox Sports Nabeschouwing Pendikspor - Hatayspor Uitslag Pendikspor - Hatayspor Statistieken Pendikspor - Hatayspor Super Lig 2023/2024 Pendikspor - Hatayspor wedden Pendikspor - Hatayspor gokken Pendikspor - Hatayspor Unibet