Nabeschouwing Pendikspor - Kayserispor (1-2) || Super Lig 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het zondag 28 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - Kayserispor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door B. Ndiaye, waarmee Pendikspor met 1-0 de leiding nam. Kayserispor kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Aylton Boa Morte, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette Mehdi Bourabia zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kayserispor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 90e minuut moest Kayserispor verder met een man minder, nadat Mehdi Bourabia een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Zorbay Küçük, waardoor Kayserispor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Pendikspor - Kayserispor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Mehdi Bourabia Kayserispor
7' Doelpunt Pendikspor Doelpunt B. Ndiaye Pendikspor 1-0
47' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Aylton Boa Morte met assist van Miguel Cardoso Kayserispor 1-1
46' Wissel Kayserispor Wissel Kartal Yılmaz voor Hasan Ali Kaldırım Kayserispor
54' VAR: Afgekeurd doelpunt Duckens Nazon Afgekeurd doelpunt vanwege hands Duckens Nazon Kayserispor
56' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Mehdi Bourabia Kayserispor 1-2
60' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Otabek Shukurov Kayserispor
69' Wissel Pendikspor Wissel A. Diaby voor H. Akbunar Pendikspor
69' Wissel Pendikspor Wissel E. Eze voor E. Özgenç Pendikspor
73' M. Thiam Pendikspor
77' Wissel Kayserispor Wissel Joseph Attamah voor Arif Kocaman  Kayserispor
80' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Arnaud Lusamba Pendikspor
84' Wissel Pendikspor Wissel E. Yardımcı voor U. Nayir Pendikspor
86' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Bilal Bayazıt  Kayserispor
86' Wissel Kayserispor Wissel Yaw Ackah voor Aylton Boa Morte Kayserispor
90' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor Mehdi Bourabia Kayserispor
91' Wissel Kayserispor Wissel B. Gezek voor Duckens Nazon Kayserispor
102' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Nuno Sequeira Pendikspor
102' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor A. Öztürk Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - Kayserispor
Opstellingen Pendikspor - Kayserispor
De opstellingen van Pendikspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pendikspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Pendikspor - Kayserispor

Pendikspor en Kayserispor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pendikspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 10 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Pendikspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pendikspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Pendikspor 0
Winst Kayserispor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Pendikspor op een 19e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 14e plaats.