Nabeschouwing Pendikspor - Samsunspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 12 november 2023 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het zondag 12 november 2023 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Samsunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - Samsunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - Samsunspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en Samsunspor is onder leiding van scheidsrechter Burak Pakkan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Pendikspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Erencan Yardımcı, waarmee Pendikspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Samsunspor dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Pendikspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Pendikspor - Samsunspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - Samsunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Ivo Abreu Vieira Pendikspor
17' Wissel Samsunspor Wissel Soner Aydoğdu voor Youssef Aït Bennasser Samsunspor
46' Wissel Samsunspor Wissel Olivier Ntcham voor Muhammed Gümüşkaya Samsunspor
47' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Erencan Yardımcı met assist van Halil Akbunar Pendikspor 1-0
54' Wissel Pendikspor Wissel Josip Vuković voor İbrahim Akdağ Pendikspor
55' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Mickaël Tirpan  Samsunspor
56' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Markus Gisdol Samsunspor
59' Wissel Samsunspor Wissel Gaëtan Laura voor Emre Kılınç Samsunspor
59' Wissel Samsunspor Wissel Marius Mouandilmadji voor Ercan Kara Samsunspor
64' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Nuno Sequeira Pendikspor
67' Wissel Pendikspor Wissel Serkan Asan voor Erdem Özgenç Pendikspor
68' Wissel Pendikspor Wissel Fredrik Midtsjø voor Endri Çekiçi Pendikspor
79' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Okan Kocuk Samsunspor
80' Wissel Pendikspor Wissel Thuram voor Abdoulay Diaby Pendikspor
80' Wissel Pendikspor Wissel Gorkem Bitin voor Erencan Yardımcı Pendikspor
83' Wissel Samsunspor Wissel Nanú voor Mickaël Tirpan  Samsunspor
94' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Lubomir Satka Samsunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - Samsunspor
Opstellingen Pendikspor - Samsunspor
De opstellingen van Pendikspor en Samsunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pendikspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Samsunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Markus Gisdol
Voorbeschouwing Pendikspor - Samsunspor

Pendikspor en Samsunspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Burak Pakkan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pendikspor en Samsunspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Pendikspor 0
Winst Samsunspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Pendikspor op een 17e positie staat, terwijl we Samsunspor terugvinden op de 19e plaats.