Nabeschouwing Pendikspor - Trabzonspor (0-2) || Super Lig 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het zondag 18 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - Trabzonspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 0-2 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Mahmoud Trezeguet, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Enis Destan op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Trabzonspor.

LIVE Pendikspor - Trabzonspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Halil Akbunar Pendikspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Umut Günes voor Joaquín Fernández Trabzonspor
56' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Thomas Meunier Trabzonspor
75' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Mahmoud Trezeguet met assist van Berat Özdemir Trabzonspor 0-1
76' Wissel Pendikspor Wissel Arnaud Lusamba voor Badou Ndiaye Pendikspor
76' Wissel Pendikspor Wissel Leandro Kappel voor Abdoulay Diaby Pendikspor
80' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Enis Destan met assist van Thomas Meunier Trabzonspor 0-2
82' Wissel Trabzonspor Wissel Nicolas Pépé voor Mahmoud Trezeguet Trabzonspor
87' Wissel Pendikspor Wissel Emeka Eze voor Halil Akbunar Pendikspor
87' Wissel Pendikspor Wissel Efe Sayhan voor Gökcan Kaya Pendikspor
88' Wissel Trabzonspor Wissel Paul Onuachu voor Enis Destan Trabzonspor
92' Wissel Trabzonspor Wissel Göktan Gürpüz voor Edin Višća Trabzonspor
92' Wissel Trabzonspor Wissel Kerem Şen voor Enis Bardhi  Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - Trabzonspor
Opstellingen Pendikspor - Trabzonspor
De opstellingen van Pendikspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pendikspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Pendikspor - Trabzonspor

Pendikspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pendikspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Pendikspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pendikspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Pendikspor 0
Winst Trabzonspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Pendikspor op een 18e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 3e plaats.