Nabeschouwing Pendikspor - İstanbul Başakşehir (2-3) || Super Lig 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 12:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het zondag 14 april 2024 om 12:30 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - İstanbul Başakşehir (2-3)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-3 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Thiam, waarmee Pendikspor met 1-0 de leiding nam. İstanbul Başakşehir kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van João Figueiredo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette João Figueiredo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee İstanbul Başakşehir de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Midtsjø de 2-2 maakte voor Pendikspor. In de 58e minuut moest Pendikspor verder met een man minder, nadat Welinton een tweede gele kaart kreeg. İstanbul Başakşehir kwam op voorsprong nadat Dimitrios Pelkas de 2-3 wist te maken na 80 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

LIVE Pendikspor - İstanbul Başakşehir 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Pendikspor Doelpunt M. Thiam met assist van Nuno Sequeira Pendikspor 1-0
31' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Welinton Pendikspor
36' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt João Figueiredo İstanbul Başakşehir 1-1
50' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt João Figueiredo met assist van Dimitrios Pelkas İstanbul Başakşehir 1-2
56' Doelpunt Pendikspor Doelpunt F. Midtsjø Pendikspor 2-2
58' Tweede gele kaart Pendikspor Tweede gele kaart voor Welinton Pendikspor
63' Wissel Pendikspor Wissel M. Akça voor H. Akbunar Pendikspor
65' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Ömer Ali Şahiner İstanbul Başakşehir
71' Wissel Pendikspor Wissel E. Özgenç voor U. Nayir Pendikspor
71' Wissel Pendikspor Wissel E. Yardımcı voor F. Midtsjø Pendikspor
79' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Lucas Lima voor O. Kemen İstanbul Başakşehir
79' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. İlkhan voor Léo Dubois İstanbul Başakşehir
80' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Nuno Sequeira Pendikspor
80' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Dimitrios Pelkas İstanbul Başakşehir 2-3
84' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Souza voor Davidson İstanbul Başakşehir
88' Wissel Pendikspor Wissel Onur Ergün voor G. Kaya Pendikspor
88' Wissel Pendikspor Wissel A. Diaby voor M. Thiam Pendikspor
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel L. Kappel voor Dimitrios Pelkas İstanbul Başakşehir
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Philippe Keny voor João Figueiredo İstanbul Başakşehir
91' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor B. Ndiaye Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Pendikspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Pendikspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pendikspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Çagdas Atan
Voorbeschouwing Pendikspor - İstanbul Başakşehir

Pendikspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pendikspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 27 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 1 keer wist de ploeg van Pendikspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pendikspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Pendikspor 0
Winst İstanbul Başakşehir 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Pendikspor op een 19e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 8e plaats.