Nabeschouwing Pendikspor - İstanbulspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 15 maart 2024 - 18:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het vrijdag 15 maart 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - İstanbulspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Oğuzhan Çakır geëindigd in een 1-0 overwinning voor Pendikspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Modestas Vorobjovas van İstanbulspor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 75e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 97 minuten was het Halil Akbunar die Pendikspor op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oğuzhan Çakır, waardoor Pendikspor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Pendikspor - İstanbulspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Florian Loshaj İstanbulspor
45' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Alpaslan Öztürk Pendikspor
58' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Modestas Vorobjovas İstanbulspor
62' Wissel İstanbulspor Wissel Ozcan Sahan voor Jackson İstanbulspor
62' Wissel İstanbulspor Wissel Eslem Öztürk voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
63' Wissel Pendikspor Wissel Erdem Özgenç voor Serkan Asan Pendikspor
67' Wissel Pendikspor Wissel Endri Cekici voor Fredrik Midtsjø Pendikspor
75' Tweede gele kaart İstanbulspor Tweede gele kaart voor Modestas Vorobjovas İstanbulspor
82' Wissel Pendikspor Wissel Berkay Sulungoz voor Murat Akça Pendikspor
82' Wissel Pendikspor Wissel Emre Taşdemir voor Nuno Sequeira Pendikspor
82' Wissel Pendikspor Wissel Erencan Yardımcı voor Gökcan Kaya Pendikspor
86' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Ozcan Sahan İstanbulspor
88' Wissel İstanbulspor Wissel Racine Coly voor Ali Yasar  İstanbulspor
97' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Halil Akbunar met assist van Erencan Yardımcı Pendikspor 1-0
93' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Okan Erdogan  İstanbulspor
94' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Racine Coly İstanbulspor
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - İstanbulspor
Opstellingen Pendikspor - İstanbulspor
De opstellingen van Pendikspor en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pendikspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Osman Zeki Korkmaz
Voorbeschouwing Pendikspor - İstanbulspor

Pendikspor en İstanbulspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oğuzhan Çakır en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pendikspor en İstanbulspor in de Super Lig vond plaats op 4 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Pendikspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Pendikspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl İstanbulspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Pendikspor 1
Winst İstanbulspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Pendikspor op een 19e positie staat, terwijl we İstanbulspor terugvinden op de 20e plaats.