Nabeschouwing Rizespor - Pendikspor (5-1) || Super Lig 2023/2024

Donderdag 21 december 2023 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Rizespor het donderdag 21 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Pendikspor (5-1)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Pendikspor is onder leiding van scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu geëindigd in een 5-1 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Halil Akbunar, waarmee Pendikspor met 0-1 de leiding nam. Rizespor kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Adolfo Gaich, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette Benhur Keser zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rizespor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Rizespor vergroot nadat Dal Varesanovic de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 54e minuut nadat Adolfo Gaich namens Rizespor de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 58e minuut en kwam op naam te staan van Rizespor speler Dal Varesanovic, die daarmee tekende voor de 5-1. Na 62 minuten moest Pendikspor speler Welinton het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Pendikspor de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Een penalty voor Pendikspor in de 92e minuut had opnieuw een goal moeten betekenen, maar doordat Óscar Romero de strafschop miste bleef de score onveranderd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Direnç Tonusluoğlu bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Rizespor.

LIVE Rizespor - Pendikspor 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Halil Akbunar met assist van Arnaud Lusamba Pendikspor 0-1
16' Doelpunt Rizespor Doelpunt Adolfo Gaich Rizespor 1-1
23' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Welinton Pendikspor
41' Doelpunt Rizespor Doelpunt Benhur Keser met assist van Muhammet Taha Şahin Rizespor 2-1
46' Doelpunt Rizespor Doelpunt Dal Varesanovic met assist van Benhur Keser Rizespor 3-1
46' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Josip Vuković Pendikspor
54' Doelpunt Rizespor Doelpunt Adolfo Gaich met assist van Dal Varesanovic Rizespor 4-1
58' Doelpunt Rizespor Doelpunt Dal Varesanovic met assist van Benhur Keser Rizespor 5-1
61' Wissel Rizespor Wissel Martin Minchev voor Jonjo Shelvey Rizespor
61' Wissel Rizespor Wissel Mithat Pala voor Altin Zeqiri Rizespor
62' Tweede gele kaart Pendikspor Tweede gele kaart voor Welinton Pendikspor
64' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Benhur Keser Rizespor
67' Wissel Rizespor Wissel Óscar Pinchi voor Dal Varesanovic Rizespor
67' Wissel Rizespor Wissel Gustavo Sauer voor Benhur Keser Rizespor
67' Wissel Pendikspor Wissel İbrahim Akdağ voor Josip Vuković Pendikspor
67' Wissel Pendikspor Wissel Murat Akça voor Arnaud Lusamba Pendikspor
67' Wissel Pendikspor Wissel Leandro Kappel voor Ahmed Hassan Pendikspor
72' Wissel Rizespor Wissel Halil Ibrahim Pehlivan voor Casper Höjer Rizespor
75' Wissel Pendikspor Wissel Óscar Romero voor Halil Akbunar Pendikspor
76' Wissel Pendikspor Wissel Gökcan Kaya voor Nuno Sequeira Pendikspor
77' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ibrahim Olawoyin Rizespor
92' Penalty gemist Pendikspor Penalty gemist Óscar Romero Óscar Romero Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Pendikspor
Opstellingen Rizespor - Pendikspor
De opstellingen van Rizespor en Pendikspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pendikspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Pendikspor

Rizespor en Pendikspor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rizespor en Pendikspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Rizespor 0
Winst Pendikspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 9e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 19e plaats.