Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Donderdag 25 januari 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Rizespor het donderdag 25 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Dal Varesanovic, waarmee Rizespor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rizespor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rizespor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Rizespor - Trabzonspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Trabzonspor Wissel Mehmet Aydin voor Hüseyin Türkmen Trabzonspor
35' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Filip Benković Trabzonspor
45' VAR: Afgekeurd doelpunt Emirhan Topçu Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Emirhan Topçu Rizespor
66' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Dal Varesanovic Rizespor
70' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Eray Korkmaz Rizespor
72' Wissel Rizespor Wissel Martin Minchev voor Altin Zeqiri Rizespor
78' Doelpunt Rizespor Doelpunt Dal Varesanovic met assist van Adolfo Gaich Rizespor 1-0
82' Wissel Trabzonspor Wissel Joaquín Fernández voor Filip Benković Trabzonspor
85' Wissel Rizespor Wissel Mithat Pala voor Benhur Keser Rizespor
88' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Emirhan Topçu Rizespor
93' Wissel Rizespor Wissel Halil Ibrahim Pehlivan voor Jonjo Shelvey Rizespor
94' Wissel Rizespor Wissel Seyfettin Anil Yasar voor Dal Varesanovic Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Trabzonspor
Opstellingen Rizespor - Trabzonspor
De opstellingen van Rizespor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Rizespor - Trabzonspor

Rizespor en Trabzonspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 26 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 15 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Rizespor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 5
Winst Trabzonspor 15
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 6e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 3e plaats.