Nabeschouwing Rizespor - İstanbul Başakşehir (3-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Rizespor het zaterdag 2 december 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - İstanbul Başakşehir (3-2)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Mert Güzenge geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Krzysztof Piątek, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. Rizespor kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ibrahim Olawoyin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 17e minuut zette Dal Varesanovic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rizespor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Jerome Opoku de 2-2 maakte voor İstanbul Başakşehir. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rizespor dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Ibrahim Olawoyin de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mert Güzenge bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Rizespor.

LIVE Rizespor - İstanbul Başakşehir 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Krzysztof Piątek met assist van Deniz Türüç İstanbul Başakşehir 0-1
12' Doelpunt Rizespor Doelpunt Ibrahim Olawoyin met assist van Jonjo Shelvey Rizespor 1-1
17' Doelpunt Rizespor Doelpunt Dal Varesanovic Rizespor 2-1
47' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Jerome Opoku met assist van Deniz Türüç İstanbul Başakşehir 2-2
54' Attila Mocsi Rizespor
58' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Onur Ergun voor Emirhan Ilkhan İstanbul Başakşehir
70' Wissel Rizespor Wissel Benhur Keser voor Gustavo Sauer Rizespor
72' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Serdar Gürler voor Deniz Türüç İstanbul Başakşehir
80' Wissel Rizespor Wissel Adolfo Gaich voor Dal Varesanovic Rizespor
82' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Mehdi Abeid İstanbul Başakşehir
88' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Eden Karzev voor Mehdi Abeid İstanbul Başakşehir
88' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Philippe Keny voor João Figueiredo İstanbul Başakşehir
89' Wissel Rizespor Wissel Óscar Pinchi voor Martin Minchev Rizespor
89' Wissel Rizespor Wissel Halil Ibrahim Pehlivan voor Casper Höjer Rizespor
92' Doelpunt Rizespor Doelpunt Ibrahim Olawoyin met assist van Benhur Keser Rizespor 3-2
94' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Attila Mocsi Rizespor
95' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Léo Dubois İstanbul Başakşehir
97' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ibrahim Olawoyin Rizespor
98' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Krzysztof Piątek İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Rizespor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Rizespor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.