Nabeschouwing Samsunspor - Adana Demirspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Samsunspor het zaterdag 20 april 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Samsunspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - Adana Demirspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Samsunspor en Adana Demirspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Stiven Mendoza, waarmee Adana Demirspor met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Samsunspor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk L. Dimata die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Samsunspor - Adana Demirspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Stiven Mendoza Adana Demirspor 0-1
44' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor R. van Drongelen Samsunspor
45' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Mario Balotelli Adana Demirspor
61' Wissel Samsunspor Wissel M. Fofana voor O. Ntcham Samsunspor
61' Wissel Samsunspor Wissel B. Raman voor A. Muja Samsunspor
65' Wissel Adana Demirspor Wissel Nabil Alioui voor Stiven Mendoza Adana Demirspor
68' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Shahrudin Mahammadaliyev Adana Demirspor
77' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor A. Öztürk Samsunspor
77' Wissel Samsunspor Wissel K. Schindler voor T. Antalyalı Samsunspor
78' Wissel Samsunspor Wissel L. Dimata voor Z. Yavru Samsunspor
84' Wissel Samsunspor Wissel F. Tait voor B. Raman Samsunspor
96' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Maestro Adana Demirspor
95' Wissel Adana Demirspor Wissel Pape Abou Cissé voor Emre Akbaba Adana Demirspor
92' Doelpunt Samsunspor Doelpunt L. Dimata met assist van A. Öztürk Samsunspor 1-1
90' Wissel Adana Demirspor Wissel Tayfun Aydoğan voor Mario Balotelli Adana Demirspor
95' Wissel Adana Demirspor Wissel Yusuf Barası voor Yusuf Erdoğan Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - Adana Demirspor
Opstellingen Samsunspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Samsunspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.