Nabeschouwing Samsunspor - Fatih Karagümrük (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Samsunspor het zaterdag 6 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Samsunspor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - Fatih Karagümrük (1-0)

Het Super Lig duel tussen Samsunspor en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Emre Kargın geëindigd in een 1-0 overwinning voor Samsunspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door Ercan Kara, waarmee Samsunspor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Emre Kargın, waardoor Samsunspor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Samsunspor - Fatih Karagümrük 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
24' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Valentin Eysseric Fatih Karagümrük
30' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Taylan Antalyalı Samsunspor
46' Wissel Samsunspor Wissel Ercan Kara voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
51' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Frédéric Veseli voor Federico Ceccherini Fatih Karagümrük
59' Wissel Samsunspor Wissel Moryke Fofana voor Landry Dimata Samsunspor
59' Wissel Samsunspor Wissel Flavien Tait voor Taylan Antalyalı Samsunspor
64' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Can Keleş Fatih Karagümrük
67' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Serdar Dursun voor Kevin Lasagna Fatih Karagümrük
75' Wissel Samsunspor Wissel Soner Aydoğdu voor Haluk Mustafa Tan Samsunspor
75' Wissel Samsunspor Wissel Osman Çelik voor Carlo Holse Samsunspor
83' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Adnan Ugur voor Valentin Eysseric Fatih Karagümrük
84' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Ercan Kara met assist van Moryke Fofana Samsunspor 1-0
93' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Davide Biraschi Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Samsunspor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Samsunspor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.