Nabeschouwing Samsunspor - Hatayspor (2-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Samsunspor het zaterdag 4 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor.

Via de Samsunspor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - Hatayspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Samsunspor en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Samsunspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Didier Lamkel Zé, waarmee Hatayspor met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Ercan Kara in de 77e minuut zorgde er even later voor dat Samsunspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 99e minuut zette Kingsley Schindler zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Samsunspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 101e minuut moest Hatayspor verder met een man minder, nadat Joelson Fernandes een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Samsunspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Samsunspor - Hatayspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Markus Gisdol Samsunspor
36' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Didier Lamkel Zé met assist van Rigoberto Rivas Hatayspor 0-1
46' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Chandrel Massanga Hatayspor
48' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Görkem Saglam Hatayspor
50' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Mickaël Tirpan  Samsunspor
57' Wissel Hatayspor Wissel Giorgi Aburjania voor Rayane Aabid Hatayspor
57' Wissel Hatayspor Wissel Ömer Faruk Beyaz voor Görkem Saglam Hatayspor
60' Wissel Samsunspor Wissel Ercan Kara voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
61' Wissel Samsunspor Wissel Moryke Fofana voor Muhammed Gümüşkaya Samsunspor
62' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Kerim Alici Hatayspor
71' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Faouzi Ghoulam Hatayspor
73' Wissel Samsunspor Wissel Gaëtan Laura voor Flavien Tait Samsunspor
73' Wissel Samsunspor Wissel Kingsley Schindler voor Mickaël Tirpan  Samsunspor
74' Wissel Hatayspor Wissel Joelson Fernandes voor Rigoberto Rivas Hatayspor
74' Wissel Hatayspor Wissel Oguzhan Matur voor Faouzi Ghoulam Hatayspor
76' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Joelson Fernandes Hatayspor
77' Penalty Samsunspor Penalty Ercan Kara Samsunspor 1-1
77' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Youssef Aït Bennasser Samsunspor
78' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Erce Kardesler Hatayspor
88' Wissel Hatayspor Wissel Armin Hodzic voor Renat Dadashov Hatayspor
99' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Kingsley Schindler met assist van Moryke Fofana Samsunspor 2-1
94' Wissel Samsunspor Wissel Marc Bola voor Soner Gönül Samsunspor
100' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Kingsley Schindler Samsunspor
101' Tweede gele kaart Hatayspor Tweede gele kaart voor Joelson Fernandes Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - Hatayspor
Opstellingen Samsunspor - Hatayspor
De opstellingen van Samsunspor en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.