Nabeschouwing Samsunspor - Kasımpaşa (4-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Samsunspor het zaterdag 9 december 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Samsunspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - Kasımpaşa (4-2)

Het Super Lig duel tussen Samsunspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 4-2 overwinning voor Samsunspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Marius Mouandilmadji, waarmee Samsunspor met 1-0 de leiding nam. Samsunspor vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marius Mouandilmadji op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Samsunspor, waarmee Emre Kılınç zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Samsunspor geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Olivier Ntcham. Na 91 minuten wist Kasımpaşa eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Yasin Özcan bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 95e minuut en kwam op naam te staan van Kasımpaşa speler Nuno Da Costa, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Zorbay Küçük bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Samsunspor.

LIVE Samsunspor - Kasımpaşa 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Marius Mouandilmadji met assist van Soner Gönül Samsunspor 1-0
22' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Marius Mouandilmadji met assist van Emre Kılınç Samsunspor 2-0
44' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Olivier Ntcham Samsunspor
60' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Emre Kılınç met assist van Taylan Antalyalı Samsunspor 3-0
63' Wissel Kasımpaşa Wissel Nuno Da Costa voor Julien Ngoy Kasımpaşa
71' Wissel Samsunspor Wissel Muhammed Gümüşkaya voor Taylan Antalyalı Samsunspor
71' Wissel Kasımpaşa Wissel Iron Gomis voor Aytaç Kara Kasımpaşa
71' Wissel Samsunspor Wissel Moryke Fofana voor Emre Kılınç Samsunspor
75' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Olivier Ntcham met assist van Muhammed Gümüşkaya Samsunspor 4-0
76' Muhammed Gümüşkaya Samsunspor
78' Wissel Samsunspor Wissel Rick Van Drongelen voor Alim Öztürk Samsunspor
78' Wissel Samsunspor Wissel Osman Çelik voor Flavien Tait Samsunspor
80' Wissel Samsunspor Wissel Soner Aydoğdu voor Olivier Ntcham Samsunspor
83' Wissel Kasımpaşa Wissel Taylan Utku Aydın voor Mortadha Ben Ouanes Kasımpaşa
83' Wissel Kasımpaşa Wissel Erdem Çetinkaya voor Cláudio Winck Kasımpaşa
91' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Yasin Özcan Kasımpaşa 4-1
95' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Nuno Da Costa met assist van Haris Hajradinovic  Kasımpaşa 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - Kasımpaşa
Opstellingen Samsunspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Samsunspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Markus Gisdol
Coach Sami Uğurlu
Voorbeschouwing Samsunspor - Kasımpaşa

Samsunspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Samsunspor en Kasımpaşa elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Samsunspor 0
Winst Kasımpaşa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Samsunspor op een 18e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 8e plaats.