Nabeschouwing Samsunspor - İstanbulspor (2-1) || Super Lig 2023/2024

Woensdag 8 november 2023 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Samsunspor het woensdag 8 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Samsunspor - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - İstanbulspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Samsunspor en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Burak Şeker geëindigd in een 2-1 overwinning voor Samsunspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Soner Aydoğdu in de 57e minuut, waardoor İstanbulspor met een man minder kwam te staan. In de 59e minuut was het İstanbulspor dat via Youssef Aït Bennasser dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Burak Şeker. Kubilay Köylü dacht na 78 minuten te scoren voor Samsunspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 98e minuut scoorde Samsunspor via Alim Öztürk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Samsunspor kreeg een penalty toegewezen in de 93e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Marius Mouandilmadji die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 0-0 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Kort daarna blies scheidsrechter Burak Şeker voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Samsunspor - İstanbulspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel İstanbulspor Wissel Marc Bola voor Muhammet Ali Özbaskıcı İstanbulspor
12' Wissel Samsunspor Wissel Modestas Vorobjovas voor Eduart Rroca Samsunspor
12' Wissel Samsunspor Wissel Muammer Sarikaya voor Ibrahim Yilmaz Samsunspor
12' Wissel Samsunspor Wissel Osman Çelik voor Yunus Emre Çift Samsunspor
33' Wissel İstanbulspor Wissel Emre Kılınç voor İstanbulspor
34' Wissel İstanbulspor Wissel Hakan Yakin voor İstanbulspor
41' Wissel İstanbulspor Wissel Emir Kaan Gültekin voor Muammer Sarikaya İstanbulspor 0-1
46' Wissel Samsunspor Wissel Olivier Ntcham voor Marc Bola Samsunspor
57' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Zeki Yavru Kingsley Schindler Samsunspor
57' Rode kaart İstanbulspor Rode kaart voor Soner Aydoğdu Osman Çelik İstanbulspor
59' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Youssef Aït Bennasser İstanbulspor
59' Wissel Samsunspor Wissel Florian Loshaj voor Samsunspor
61' Wissel Samsunspor Wissel Mehmet Yesil voor Samsunspor
69' Wissel Samsunspor Wissel Emir Kaan Gültekin voor Samsunspor
70' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Soner Aydoğdu Samsunspor 1-1
74' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Eduart Rroca Modestas Vorobjovas İstanbulspor
76' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Ali Yasar  İstanbulspor
78' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Jackson Alassane Ndao İstanbulspor
78' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Kubilay Köylü met assist van Mendy Mamadou Samsunspor
88' Wissel İstanbulspor Wissel Simon Deli voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
88' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Nanú Gaëtan Laura İstanbulspor
93' Wissel İstanbulspor Wissel Youssef Aït Bennasser voor Nanú İstanbulspor 2-1
93' Wissel İstanbulspor Wissel Marius Mouandilmadji voor Marius Mouandilmadji İstanbulspor
92' Wissel İstanbulspor Wissel Muammer Sarikaya voor İstanbulspor
96' Wissel Samsunspor Wissel Olivier Ntcham voor Samsunspor
98' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Alim Öztürk met assist van Emre Kılınç Samsunspor
93' Penalty gemist Samsunspor Penalty gemist Marius Mouandilmadji Marius Mouandilmadji Samsunspor
92' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Muammer Sarikaya İstanbulspor
96' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Olivier Ntcham Samsunspor
98' Wissel Samsunspor Wissel Alim Öztürk voor Emre Kılınç Samsunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - İstanbulspor
Opstellingen Samsunspor - İstanbulspor
De opstellingen van Samsunspor en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Markus Gisdol
Voorbeschouwing Samsunspor - İstanbulspor

Samsunspor en İstanbulspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Burak Şeker en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Samsunspor en İstanbulspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Samsunspor 0
Winst İstanbulspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Samsunspor op een 18e positie staat, terwijl we İstanbulspor terugvinden op de 16e plaats.