Nabeschouwing Sivasspor - Alanyaspor (1-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Sivasspor het zaterdag 9 maart 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Alanyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Ahmed Hassan, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Sivasspor kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rey Manaj, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette Oguz Aydin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Alanyaspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Şansalan, waardoor Alanyaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sivasspor - Alanyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Mijo Caktaš Sivasspor
49' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Ahmed Hassan met assist van Florent Hadergjonaj Alanyaspor 0-1
52' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Bengali-Fodé Koita Sivasspor
63' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Jure Balkovec Alanyaspor
64' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Rey Manaj Sivasspor 1-1
65' Wissel Sivasspor Wissel C. NJie voor Emrah Bassan Sivasspor
65' Wissel Sivasspor Wissel Queensy Menig voor Azizbek Turgunboev Sivasspor
66' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Rey Manaj Sivasspor
67' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Fidan Aliti Alanyaspor
75' Wissel Sivasspor Wissel İbrahim Akdağ voor Mijo Caktaš Sivasspor
75' Wissel Sivasspor Wissel Hakan Arslan voor Bengali-Fodé Koita Sivasspor
75' Wissel Alanyaspor Wissel Carlos Eduardo voor Efecan Karaca Alanyaspor
79' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Oguz Aydin Alanyaspor 1-2
83' Wissel Alanyaspor Wissel Nuno Lima voor Yusuf Özdemir Alanyaspor
83' Wissel Alanyaspor Wissel João Novais voor Leroy Fer Alanyaspor
87' Wissel Sivasspor Wissel Roman Kvet voor Murat Paluli Sivasspor
90' Wissel Alanyaspor Wissel Pione Sisto voor Ahmed Hassan Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Alanyaspor
Opstellingen Sivasspor - Alanyaspor
De opstellingen van Sivasspor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bülent Uygun
Voorbeschouwing Sivasspor - Alanyaspor

Sivasspor en Alanyaspor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 28 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 6
Winst Alanyaspor 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 9e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.