Nabeschouwing Sivasspor - Fenerbahçe (2-2) || Super Lig 2023/2024

Maandag 22 april 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Sivasspor het maandag 22 april 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Fenerbahçe (2-2)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Sivasspor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Fred, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Sivasspor kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Fodé Koita, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette İrfan Can Kahveci zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Rey Manaj zette Sivasspor even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Cihan Aydın toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sivasspor - Fenerbahçe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İsmail Yüksek Fenerbahçe
36' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor İbrahim Akdağ Sivasspor
47' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fred met assist van Ferdi Kadıoğlu  Fenerbahçe 0-1
57' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Fodé Koita met assist van Murat Paluli Sivasspor 1-1
63' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Uğur Çiftçi Sivasspor
64' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Müldür voor Bright Osayi-Samuel  Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel Cengiz Ünder  voor Dusan Tadic  Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel Michy Batshuayi voor Sebastian Szymanski Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel Serdar Dursun voor Edin Dzeko  Fenerbahçe
73' Wissel Sivasspor Wissel Mijo Caktas voor İbrahim Akdağ Sivasspor
73' Wissel Sivasspor Wissel C. NJie voor Queensy Menig Sivasspor
80' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt İrfan Can Kahveci met assist van İsmail Yüksek Fenerbahçe 1-2
85' Wissel Sivasspor Wissel Alaaddin Okumuş voor Murat Paluli Sivasspor
88' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Fodé Koita Sivasspor
89' Wissel Sivasspor Wissel Emrah Başsan voor Fodé Koita Sivasspor
89' Wissel Sivasspor Wissel Roman Kvet voor B. Elmaz Sivasspor
95' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Rey Manaj Sivasspor
94' Penalty Sivasspor Penalty Rey Manaj Sivasspor 2-2
91' Rey Manaj Sivasspor
102' Wissel Fenerbahçe Wissel Joshua King  voor İrfan Can Kahveci Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Fenerbahçe
Opstellingen Sivasspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Sivasspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.