Nabeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep (2-2) || Super Lig 2023/2024

Zondag 21 januari 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Sivasspor het zondag 21 januari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep (2-2)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Sivasspor en Gazişehir Gaziantep geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. Rey Manaj maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sivasspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 15e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom Rey Manaj die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Sivasspor. In de 29e minuut wist Gaziantep F.K. de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Denis Drăguş.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Papy Djilobodji de 2-2 maakte voor Gaziantep F.K.. In de 81e minuut moest Gaziantep F.K. verder met een man minder, nadat Alexandru Maxim een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sivasspor - Gazişehir Gaziantep 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Salem MBakata Gaziantep F.K.
8' Penalty Sivasspor Penalty Rey Manaj Sivasspor 1-0
14' Emrah Bassan Sivasspor
15' Penalty Sivasspor Penalty Rey Manaj Sivasspor 2-0
15' Wissel Sivasspor Wissel Abdulkadir Parmak voor Ziya Erdal Sivasspor
18' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Roman Kvet Sivasspor
29' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Denis Drăguş met assist van Alexandru Maxim Gaziantep F.K. 2-1
37' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Rey Manaj Sivasspor
41' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Papy Djilobodji met assist van Ogun Ozcicek Gaziantep F.K. 2-2
44' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Marko Jevtovic Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Bryan Acosta voor Marko Jevtovic Gaziantep F.K.
48' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Denis Drăguş Gaziantep F.K.
58' Deian Sorescu Gaziantep F.K.
64' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Burak Kapacak Sivasspor
67' Wissel Sivasspor Wissel Kerem Atakan Kesgin voor Roman Kvet Sivasspor
67' Wissel Sivasspor Wissel Murat Paluli voor Emrah Bassan Sivasspor
69' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
81' Tweede gele kaart Gaziantep F.K. Tweede gele kaart voor Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
86' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Furkan Soyalp voor Bryan Acosta Gaziantep F.K.
89' Wissel Sivasspor Wissel Emre Gökay voor Burak Kapacak Sivasspor
89' Wissel Sivasspor Wissel Eren Kaya voor Abdulkadir Parmak Sivasspor
91' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Ilker Karakas voor Denis Drăguş Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Sivasspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.