Nabeschouwing Sivasspor - Rizespor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Sivasspor het zondag 11 februari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Rizespor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Emre Kargın geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Rey Manaj, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rizespor dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sivasspor.

LIVE Sivasspor - Rizespor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Rey Manaj Sivasspor 1-0
58' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor İbrahim Akdağ Sivasspor
60' Ibrahim Olawoyin Rizespor
65' Wissel Rizespor Wissel Benhur Keser voor Altin Zeqiri Rizespor
65' Wissel Rizespor Wissel Martin Minchev voor Adolfo Gaich Rizespor
65' Wissel Rizespor Wissel Muammer Sarikaya voor Dal Varesanovic Rizespor
67' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Emirhan Topçu Rizespor
70' Wissel Sivasspor Wissel Hakan Arslan voor Charilaos Charisis Sivasspor
71' Wissel Sivasspor Wissel Queensy Menig voor C. NJie Sivasspor
71' Wissel Rizespor Wissel Gustavo Sauer voor Benhur Keser Rizespor
88' Wissel Sivasspor Wissel Mijo Caktaš voor Rey Manaj Sivasspor
88' Wissel Rizespor Wissel Halil Ibrahim Pehlivan voor Casper Höjer Rizespor
94' Wissel Sivasspor Wissel Azizbek Turgunboev voor Murat Paluli Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Rizespor
Opstellingen Sivasspor - Rizespor
De opstellingen van Sivasspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Rizespor

Sivasspor en Rizespor treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Emre Kargın en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Rizespor favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sivasspor. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 5
Winst Rizespor 6
Gelijkspel 10
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 10e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 6e plaats.