Nabeschouwing Sivasspor - İstanbulspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Sivasspor het zaterdag 23 december 2023 om 11:30 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - İstanbulspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Mert Güzenge geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door Rey Manaj, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sivasspor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mert Güzenge, waardoor Sivasspor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sivasspor - İstanbulspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Modestas Vorobjovas İstanbulspor
46' Wissel İstanbulspor Wissel Racine Coly voor Ali Yasar  İstanbulspor
46' Wissel Sivasspor Wissel Gerson Rodrigues voor Burak Kapacak Sivasspor
58' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Racine Coly İstanbulspor
65' Wissel Sivasspor Wissel Roman Kvet voor Samu Saiz Sivasspor
77' Wissel İstanbulspor Wissel Emir Kaan Gültekin voor Jackson İstanbulspor
84' Wissel Sivasspor Wissel Bengali-Fodé Koita voor Yunus Emre Konak Sivasspor
84' Wissel Sivasspor Wissel Clinton NJie voor Modou Barrow Sivasspor
86' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Rey Manaj met assist van Roman Kvet Sivasspor 1-0
90' Wissel Sivasspor Wissel Hakan Arslan voor Rey Manaj Sivasspor
90' Wissel İstanbulspor Wissel Ozcan Sahan voor Modestas Vorobjovas İstanbulspor
90' Wissel İstanbulspor Wissel Mendy Mamadou voor Okan Erdogan  İstanbulspor
90' Wissel İstanbulspor Wissel Berkay Tekke voor Florian Loshaj İstanbulspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - İstanbulspor
Opstellingen Sivasspor - İstanbulspor
De opstellingen van Sivasspor en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Servet Çetin
Coach Hakan Yakin
Voorbeschouwing Sivasspor - İstanbulspor

Sivasspor en İstanbulspor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en İstanbulspor in de Super Lig vond plaats op 13 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbulspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is İstanbulspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sivasspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 0
Winst İstanbulspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 13e positie staat, terwijl we İstanbulspor terugvinden op de 20e plaats.