Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor (0-0) || Super Lig 2010/2011

Zondag 6 februari 2011 - 15:00 uur

In de Super Lig 2010/2011 neemt Trabzonspor het zondag 6 februari 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor (0-0)

De Super Lig 2010/2011 wedstrijd tussen Trabzonspor en Antalyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Özer van Antalyaspor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 90e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Antalyaspor
LIVE Trabzonspor - Antalyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Čale Trabzonspor
35' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Y. Tuncer Antalyaspor
38' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor S. Balci Trabzonspor
65' Wissel Antalyaspor Wissel K. Özer voor K. Seras Antalyaspor
70' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Yumlu Trabzonspor
72' Wissel Trabzonspor Wissel Alanzinho voor E. Baytar Trabzonspor
73' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Ağçay Antalyaspor
74' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor K. Özer Antalyaspor
81' Wissel Trabzonspor Wissel I. Yattara voor B. Yılmaz Trabzonspor
87' Wissel Trabzonspor Wissel Paweł Brożek voor G. Colman Trabzonspor
88' Wissel Antalyaspor Wissel S. Dijehoua voor M. Yilmaz Antalyaspor
89' Wissel Antalyaspor Wissel V. Cihan voor M. Gökçek Antalyaspor
90' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Kaçar Trabzonspor
90' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor K. Özer Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Antalyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Antalyaspor

Voorbeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor

Trabzonspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 30 augustus 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.