Nabeschouwing Trabzonspor - Fatih Karagümrük (5-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Trabzonspor het zaterdag 9 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre Duboeuf in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Fatih Karagümrük (5-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 5-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Marcão, waarmee Fatih Karagümrük met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Enis Bardhi , die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Davide Biraschi kwam Trabzonspor in de 64e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat Mahmoud Trezeguet de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 76e minuut nadat Nicolas Pépé namens Trabzonspor de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Trabzonspor speler Umut Bozok, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Zorbay Küçük bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Fatih Karagümrük 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Koray Günter Fatih Karagümrük
14' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Marcão met assist van Can Keleş Fatih Karagümrük 0-1
31' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Munir Mercan Fatih Karagümrük
32' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Enis Bardhi  Trabzonspor 1-1
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Emir Tintis voor Munir Mercan Fatih Karagümrük
59' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Flavio Paoletti voor Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük
60' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Kevin Lasagna voor Marcão Fatih Karagümrük
62' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Flavio Paoletti Fatih Karagümrük
64' Eigen doelpunt Trabzonspor Eigen doelpunt Davide Biraschi Trabzonspor 2-1
65' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Destan voor Umut Günes Trabzonspor
70' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Mahmoud Trezeguet met assist van Nicolas Pépé Trabzonspor 3-1
75' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Güven Yalçın voor Emre Mor Fatih Karagümrük
76' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Nicolas Pépé met assist van Mahmoud Trezeguet Trabzonspor 4-1
79' Wissel Trabzonspor Wissel Joaquín Fernández voor Enis Bardhi  Trabzonspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel Umut Bozok voor Nicolas Pépé Trabzonspor
81' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Andrea Bertolacci voor Marcus Rohdén Fatih Karagümrük
86' Wissel Trabzonspor Wissel Taxiarchis Fountas voor Edin Višća Trabzonspor
86' Wissel Trabzonspor Wissel Mehmet Aydin voor Thomas Meunier Trabzonspor
93' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Umut Bozok met assist van Mahmoud Trezeguet Trabzonspor 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Trabzonspor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Trabzonspor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.