Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe (2-3) || Super Lig 2023/2024

Zondag 17 maart 2024 - 18:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Trabzonspor het zondag 17 maart 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre Duboeuf in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe (2-3)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-3 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Fred, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fred op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Trabzonspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Enis Bardhi . Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Trabzonspor kwam hierna niet meer tot scoren. In de 78e minuut scoorde Trabzonspor via Mahmoud Trezeguet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Fenerbahçe via Serdar Dursun de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halil Umut Meler.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Fenerbahçe dankzij een 2-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Trabzonspor - Fenerbahçe 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fred met assist van Dusan Tadic  Fenerbahçe 0-1
49' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fred met assist van Dusan Tadic  Fenerbahçe 0-2
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Jayden Oosterwolde voor Serdar Aziz Fenerbahçe
46' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Bardhi  voor Joaquín Fernández Trabzonspor
52' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Enis Destan Trabzonspor
63' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Enis Bardhi  Trabzonspor 1-2
65' Wissel Trabzonspor Wissel Umut Bozok voor Enis Destan Trabzonspor
70' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Stefano Denswil Trabzonspor
75' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Alexander Djiku  Fenerbahçe
76' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Mert Hakan Yandas Trabzonspor
76' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Eren Elmalı Trabzonspor
78' Penalty Trabzonspor Penalty Mahmoud Trezeguet Trabzonspor
78' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Mahmoud Trezeguet Fenerbahçe 2-2
82' Wissel Fenerbahçe Wissel Bright Osayi-Samuel  voor Fenerbahçe
83' Wissel Fenerbahçe Wissel Michy Batshuayi voor Sebastian Szymanski Fenerbahçe
83' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Serdar Dursun met assist van Edin Dzeko Fenerbahçe
87' Wissel Fenerbahçe Wissel Michy Batshuayi voor Serdar Dursun Fenerbahçe 2-3
96' Wissel Trabzonspor Wissel Mert Müldür voor İrfan Can Kahveci Trabzonspor
96' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Taxiarchis Fountas Mahmoud Trezeguet Fenerbahçe
103' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Jayden Oosterwolde Trabzonspor
103' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Umut Bozok Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Fenerbahçe
Opstellingen Trabzonspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Trabzonspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.