Nabeschouwing Trabzonspor - Konyaspor (2-1) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 10 november 2023 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Trabzonspor het vrijdag 10 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre Duboeuf in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Konyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cihan Aydın geëindigd in een 2-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Paul Onuachu, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Konyaspor kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Louka Prip, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Paul Onuachu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Trabzonspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cihan Aydın, waardoor Trabzonspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Trabzonspor - Konyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Trabzonspor Wissel Anastasios Bakasetas voor Berat Ayberk Özdemir Trabzonspor
59' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Paul Onuachu Trabzonspor 1-0
68' Wissel Konyaspor Wissel Nélson Oliveira voor Sokol Cikalleshi Konyaspor
68' Wissel Konyaspor Wissel Louka Prip voor Robert Murić Konyaspor
69' Wissel Trabzonspor Wissel Mahmoud Trezeguet voor Edin Višća Trabzonspor
71' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Adil Demirbağ Konyaspor
76' Wissel Konyaspor Wissel Bruno Paz voor Ahmet Oğuz Konyaspor
77' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Louka Prip met assist van Nélson Oliveira Konyaspor 1-1
82' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Destan voor Rayyan Baniya Trabzonspor
85' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Paul Onuachu met assist van Enis Destan Trabzonspor 2-1
89' Wissel Konyaspor Wissel Cebrail Karayel voor Uğurcan Yazğılı Konyaspor
89' Wissel Konyaspor Wissel Yunus Malli voor Alexandru Cicâldău Konyaspor
96' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Soner Dikmen Konyaspor
90' Wissel Trabzonspor Wissel Filip Benković voor Mehmet Aydin Trabzonspor
92' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Paul Onuachu Trabzonspor
97' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Francisco Calvo Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Konyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Konyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Trabzonspor - Konyaspor

Trabzonspor en Konyaspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cihan Aydın en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 29 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 13
Winst Konyaspor 8
Gelijkspel 9
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 4e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 16e plaats.