Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (0-1) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 12 april 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Trabzonspor het vrijdag 12 april 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre Duboeuf in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Queensy Menig, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sivasspor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Trabzonspor - Sivasspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Charilaos Charisis Sivasspor
45' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Batista Mendy Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Umut Bozok voor Mahmoud Trezeguet Trabzonspor
52' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Queensy Menig met assist van Rey Manaj Sivasspor 0-1
61' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Thomas Meunier Trabzonspor
65' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor B. Elmaz Sivasspor
66' Wissel Trabzonspor Wissel Joaquín Fernández voor Berat Özdemir Trabzonspor
66' Wissel Trabzonspor Wissel Taxiarchis Fountas voor Nicolas Pépé Trabzonspor
76' Wissel Sivasspor Wissel İbrahim Akdağ voor B. Elmaz Sivasspor
76' Wissel Sivasspor Wissel C. NJie voor Queensy Menig Sivasspor
76' Wissel Sivasspor Wissel Mijo Caktas voor Charilaos Charisis Sivasspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel E. Destan voor Umut Günes Trabzonspor
81' Wissel Trabzonspor Wissel Mislav Oršić voor Edin Višća Trabzonspor
87' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Rey Manaj Sivasspor
92' Wissel Sivasspor Wissel Alaaddin Okumuş voor Murat Paluli Sivasspor
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Joaquín Fernández Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Sivasspor
Opstellingen Trabzonspor - Sivasspor
De opstellingen van Trabzonspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Abdullah Mucip Avcı
Formatie 5-4-1
Coach Bülent Uygun
Voorbeschouwing Trabzonspor - Sivasspor

Trabzonspor en Sivasspor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 27 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 16
Winst Sivasspor 9
Gelijkspel 10
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 3e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 10e plaats.