Nabeschouwing İstanbulspor - Fenerbahçe (1-5) || Super Lig 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het zondag 7 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbulspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Fenerbahçe (1-5)

Het Super Lig duel tussen İstanbulspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 1-5 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Cengiz Ünder, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. İstanbulspor kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Muammer Sarikaya, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette Cengiz Ünder zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat Cengiz Ünder de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 46e minuut nadat Edin Dzeko namens Fenerbahçe de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 46e minuut en kwam op naam te staan van Fenerbahçe speler Cengiz Ünder, die daarmee tekende voor de 1-5. Een penalty na 65 minuten had Fenerbahçe een goal moeten opleveren, maar Dusan Tadic  wist deze kans helaas niet verzilveren, waardoor de score onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Volkan Bayarslan en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE İstanbulspor - Fenerbahçe 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Cengiz Ünder met assist van İsmail Yüksek Fenerbahçe 0-1
9' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Muammer Sarikaya İstanbulspor
32' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Muammer Sarikaya met assist van Jackson İstanbulspor 1-1
34' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Cengiz Ünder Fenerbahçe 1-2
44' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Cengiz Ünder met assist van Serdar Aziz Fenerbahçe 1-3
46' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Dzeko met assist van Mert Müldür Fenerbahçe 1-4
46' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Cengiz Ünder met assist van Sebastian Szymanski Fenerbahçe 1-5
52' Wissel İstanbulspor Wissel Racine Coly voor Ali Yasar  İstanbulspor
60' Wissel İstanbulspor Wissel Emir Kaan Gültekin voor Alassane Ndao İstanbulspor
61' Wissel İstanbulspor Wissel Simon Deli voor Mehmet Yesil İstanbulspor
63' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Alp Arda İstanbulspor
65' Penalty gemist Fenerbahçe Penalty gemist Dusan Tadic  Dusan Tadic  Fenerbahçe
68' Wissel Fenerbahçe Wissel Michy Batshuayi voor Edin Dzeko Fenerbahçe
68' Wissel Fenerbahçe Wissel Emre Mor voor Cengiz Ünder Fenerbahçe
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Joshua King voor Dusan Tadic  Fenerbahçe
76' Wissel İstanbulspor Wissel David Sambissa voor Jackson İstanbulspor
76' Wissel İstanbulspor Wissel Mendy Mamadou voor Valon Ethemi İstanbulspor
88' Wissel Fenerbahçe Wissel Bartug Elmaz  voor Miguel Crespo Fenerbahçe
91' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Racine Coly İstanbulspor
97' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Bartug Elmaz  Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Fenerbahçe
Opstellingen İstanbulspor - Fenerbahçe
De opstellingen van İstanbulspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.