Nabeschouwing İstanbulspor - Gazişehir Gaziantep (1-3) || Super Lig 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het zondag 11 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbulspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Gazişehir Gaziantep (1-3)

Het Super Lig duel tussen İstanbulspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 1-3 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Florian Loshaj, waarmee İstanbulspor met 1-0 de leiding nam. Gaziantep F.K. kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Denis Drăguş, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Gaziantep F.K. vervolgens op 1-2. Het was Denis Drăguş die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

In de 70e minuut moest İstanbulspor verder met een man minder, nadat Florian Loshaj een tweede gele kaart kreeg. Na 95 minuten werd de voorsprong voor Gaziantep F.K. vergroot nadat Deian Sorescu de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Gazişehir Gaziantep.

LIVE İstanbulspor - Gazişehir Gaziantep 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Florian Loshaj met assist van David Sambissa İstanbulspor 1-0
15' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Denis Drăguş met assist van Jamiro Monteiro Gaziantep F.K. 1-1
30' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Florian Loshaj İstanbulspor
46' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Mehmet Yesil İstanbulspor
58' Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
59' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Okan Erdogan  İstanbulspor
60' Wissel İstanbulspor Wissel Emrehan Gedikli voor Vefa Temel İstanbulspor
60' Penalty Gaziantep F.K. Penalty Denis Drăguş Gaziantep F.K. 1-2
70' Tweede gele kaart İstanbulspor Tweede gele kaart voor Florian Loshaj İstanbulspor
71' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Aliou Badji voor Júnior Morais Gaziantep F.K.
71' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Salem MBakata voor Lazar Markovic Gaziantep F.K.
76' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Denis Drăguş Gaziantep F.K.
76' Wissel İstanbulspor Wissel Racine Coly voor Ali Yasar  İstanbulspor
76' Wissel İstanbulspor Wissel Jackson voor Modestas Vorobjovas İstanbulspor
76' Wissel İstanbulspor Wissel Eslem Öztürk voor Mendy Mamadou İstanbulspor
82' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Salem MBakata Gaziantep F.K.
83' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Marko Jevtovic voor Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
83' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Furkan Soyalp voor Jamiro Monteiro Gaziantep F.K.
86' Wissel İstanbulspor Wissel Djakaridja Junior Traoré voor Emir Kaan Gültekin İstanbulspor
89' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Deian Sorescu voor Denis Drăguş Gaziantep F.K.
95' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Deian Sorescu met assist van Furkan Soyalp Gaziantep F.K. 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen İstanbulspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van İstanbulspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.