Nabeschouwing İstanbulspor - Pendikspor (2-4) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het zaterdag 4 november 2023 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbulspor - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Pendikspor (2-4)

Het Super Lig duel tussen İstanbulspor en Pendikspor is onder leiding van scheidsrechter Murat Erdoğan geëindigd in een 2-4 overwinning voor Pendikspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Erencan Yardımcı, waarmee Pendikspor met 0-1 de leiding nam. İstanbulspor kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Alassane Ndao, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Welinton zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Pendikspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Pendikspor vergroot nadat Welinton de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 83e minuut nadat Thuram namens Pendikspor de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van İstanbulspor speler Eduart Rroca, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Murat Erdoğan bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Pendikspor.

LIVE İstanbulspor - Pendikspor 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Erencan Yardımcı met assist van Welinton Pendikspor 0-1
40' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Alassane Ndao met assist van Eduart Rroca İstanbulspor 1-1
48' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Welinton met assist van Endri Çekiçi Pendikspor 1-2
46' Wissel İstanbulspor Wissel Mendy Mamadou voor Jackson İstanbulspor
46' Wissel İstanbulspor Wissel Emir Kaan Gültekin voor Djakaridja Junior Traoré İstanbulspor
52' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Muammer Sarikaya İstanbulspor
60' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Welinton met assist van Arnaud Lusamba Pendikspor 1-3
63' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor İbrahim Akdağ Pendikspor
69' Wissel Pendikspor Wissel Gorkem Bitin voor Erencan Yardımcı Pendikspor
69' Wissel Pendikspor Wissel Josip Vuković voor Endri Çekiçi Pendikspor
75' Wissel Pendikspor Wissel Thuram voor Abdoulay Diaby Pendikspor
75' Wissel İstanbulspor Wissel Tunahan Samdanli voor Muammer Sarikaya İstanbulspor
75' Wissel İstanbulspor Wissel Giannelli Imbula voor Mehmet Yesil İstanbulspor
75' Wissel Pendikspor Wissel Gökcan Kaya voor Halil Akbunar Pendikspor
83' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Thuram Pendikspor 1-4
83' Wissel İstanbulspor Wissel Kubilay Köylü voor Ali Yasar  İstanbulspor
85' Gorkem Bitin Pendikspor
86' Wissel Pendikspor Wissel Alpaslan Öztürk voor Welinton Pendikspor
88' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Thuram Pendikspor
89' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Eduart Rroca met assist van Kubilay Köylü İstanbulspor 2-4
95' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Eduart Rroca İstanbulspor
93' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Gorkem Bitin Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Pendikspor
Opstellingen İstanbulspor - Pendikspor
De opstellingen van İstanbulspor en Pendikspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pendikspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hakan Yakin
Voorbeschouwing İstanbulspor - Pendikspor

İstanbulspor en Pendikspor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Murat Erdoğan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat İstanbulspor en Pendikspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst İstanbulspor 0
Winst Pendikspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbulspor op een 19e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 18e plaats.