Nabeschouwing İstanbulspor - Samsunspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Maandag 29 januari 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het maandag 29 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Samsunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbulspor - Samsunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Samsunspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen İstanbulspor en Samsunspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Emir Kaan Gültekin, waarmee İstanbulspor met 1-0 de leiding nam. Samsunspor kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Emre Kılınç, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE İstanbulspor - Samsunspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Samsunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Emir Kaan Gültekin İstanbulspor
14' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Osman Zeki Korkmaz İstanbulspor
25' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Alim Öztürk Samsunspor
54' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Emir Kaan Gültekin met assist van David Sambissa İstanbulspor 1-0
59' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Modestas Vorobjovas İstanbulspor
62' Wissel Samsunspor Wissel Marius Mouandilmadji voor Taylan Antalyalı Samsunspor
62' Wissel Samsunspor Wissel Zeki Yavru voor Haluk Mustafa Tan Samsunspor
72' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Emre Kılınç met assist van Lubomir Satka Samsunspor 1-1
82' Wissel İstanbulspor Wissel Vefa Temel voor David Sambissa İstanbulspor
83' Wissel İstanbulspor Wissel Djakaridja Junior Traoré voor Eduart Rroca İstanbulspor
87' Wissel İstanbulspor Wissel İzzet Topatar voor Florian Loshaj İstanbulspor
88' Wissel Samsunspor Wissel Rick Van Drongelen voor Marc Bola Samsunspor
88' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Simon Deli İstanbulspor
88' Wissel Samsunspor Wissel Osman Çelik voor Flavien Tait Samsunspor
88' Wissel İstanbulspor Wissel Racine Coly voor Ali Yasar  İstanbulspor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Samsunspor
Opstellingen İstanbulspor - Samsunspor
De opstellingen van İstanbulspor en Samsunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Samsunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.