Nabeschouwing İstanbulspor - Trabzonspor (0-0) || Super Lig 2023/2024

Dinsdag 19 december 2023 - 18:00 uur



In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het dinsdag 19 december 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Necmi Kadıoğlu Stadyumu in Esenyurt.

Via de İstanbulspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Trabzonspor (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen İstanbulspor en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een score.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Mahmoud Trezeguet, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. İstanbulspor kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Muammer Sarikaya, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Paul Onuachu zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Trabzonspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen. Qua balbezit waren İstanbulspor en Trabzonspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Trabzonspor kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken İstanbulspor - Trabzonspor
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
62
68
Gevaarlijke aanvallen
34
35
Passes
287
416
Overtredingen
6
8
Buitenspel
3
1
Corners
1
3
Wissels
0
1
LIVE İstanbulspor - Trabzonspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Mahmoud Trezeguet Trabzonspor 0-1
39' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Muammer Sarikaya met assist van Alassane Ndao İstanbulspor 1-1
52' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Mehmet Yesil İstanbulspor
65' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Okan Erdogan  İstanbulspor
66' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Bardhi  voor Abdülkadir Ömür Trabzonspor
68' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Paul Onuachu met assist van Edin Višća Trabzonspor 1-2
72' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Trabzonspor
Opstellingen İstanbulspor - Trabzonspor
De opstellingen van İstanbulspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Hakan Yakin
Basiselftal İstanbulspor
# Speler Pos.
59 Alp Arda K
4 Mehmet Yeşil V
23 Okan Erdogan V
66 Ali Yaşar V
14 Simon Deli V
21 Demeaco Duhaney V
24 Muammer Sarıkaya M
34 Florian Loshaj M
99 Jackson Kenio Santos Laurentino M
18 Alassane Ndao M
27 Valon Ethemi A
Formatie 4-1-4-1
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing İstanbulspor - Trabzonspor

İstanbulspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbulspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 22 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van İstanbulspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor İstanbulspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst İstanbulspor 0
Winst Trabzonspor 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbulspor op een 20e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
İstanbulspor - Trabzonspor Opstelling İstanbulspor Opstelling Trabzonspor Live İstanbulspor - Trabzonspor Live İstanbulspor - Trabzonspor kijken İstanbulspor - Trabzonspor kijken Live İstanbulspor - Trabzonspor stream İstanbulspor - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing İstanbulspor - Trabzonspor Uitslag İstanbulspor - Trabzonspor Statistieken İstanbulspor - Trabzonspor Super Lig 2023/2024 İstanbulspor - Trabzonspor wedden İstanbulspor - Trabzonspor gokken İstanbulspor - Trabzonspor Unibet