Nabeschouwing Kapfenberger SV - Salzburg (0-1) || Tipico Bundesliga 2011/2012

Zaterdag 17 maart 2012 - 16:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2011/2012 neemt Kapfenberger SV het zaterdag 17 maart 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg.

Via de Kapfenberger SV - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kapfenberger SV - Salzburg (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Kapfenberger SV en Salzburg is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Kapfenberger SV - Salzburg
LIVE Kapfenberger SV - Salzburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kapfenberger SV - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kapfenberger SV - Salzburg
Opstellingen Kapfenberger SV - Salzburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kapfenberger SV - Salzburg

Kapfenberger SV en Salzburg treffen elkaar in de 25e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Kapfenberger SV en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 26 november 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 9 keer wist de ploeg van Kapfenberger SV te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Kapfenberger SV. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kapfenberger SV 3
Winst Salzburg 9
Gelijkspel 2
Totaal 14
Tags
Kapfenberger SV - Salzburg Opstelling Kapfenberger SV Opstelling Salzburg Live Kapfenberger SV - Salzburg Live Kapfenberger SV - Salzburg kijken Kapfenberger SV - Salzburg kijken Live Kapfenberger SV - Salzburg stream Kapfenberger SV - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Kapfenberger SV - Salzburg Uitslag Kapfenberger SV - Salzburg Statistieken Kapfenberger SV - Salzburg Tipico Bundesliga 2011/2012 Kapfenberger SV - Salzburg wedden Kapfenberger SV - Salzburg gokken Kapfenberger SV - Salzburg Unibet