Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg (0-3) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 19 mei 2024 - 17:00 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Rapid Wien het zondag 19 mei 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 0-3 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Donis Avdijaj, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. Hartberg vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tobias Kainz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Dominik Frieser van Hartberg die de 0-3 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Markus Hameter, waardoor Hartberg dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Hartberg
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
106
59
Gevaarlijke aanvallen
46
29
Passes
473
400
Overtredingen
12
12
Buitenspel
1
1
Corners
8
1
Wissels
5
4
LIVE Rapid Wien - Hartberg 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Markus Schopp Hartberg
25' Doelpunt Hartberg Doelpunt Donis Avdijaj met assist van M. Sangaré Hartberg 0-1
46' Wissel Rapid Vienna Wissel Isak Jansson voor Fally Mayulu Rapid Vienna
59' Doelpunt Hartberg Doelpunt Tobias Kainz Hartberg 0-2
62' Wissel Rapid Vienna Wissel F. Dursun voor Christoph Lang Rapid Vienna
62' Wissel Rapid Vienna Wissel Roman Kerschbaum voor M. Oswald Rapid Vienna
71' Wissel Hartberg Wissel Ruben Providence voor O. Diakité Hartberg
77' Wissel Rapid Vienna Wissel Maximilian Hofmann voor Nenad Cvetkovic  Rapid Vienna
77' Wissel Rapid Vienna Wissel Martin Moormann voor Thorsten Schick Rapid Vienna
79' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor N. Sattlberger Rapid Vienna
91' Wissel Hartberg Wissel Angelo Brückner voor Manuel Pfeifer Hartberg
91' Wissel Hartberg Wissel Julian Halwachs voor Tobias Kainz Hartberg
91' Wissel Hartberg Wissel Dominik Prokop voor Maximilian Fillafer Hartberg
92' Doelpunt Hartberg Doelpunt Dominik Frieser met assist van Angelo Brückner Hartberg 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Hartberg
Opstellingen Rapid Wien - Hartberg
De opstellingen van Rapid Wien en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Robert Klauß
Wissels Rapid Wien
# Speler Pos.
25 Paul Gartler K
20 Maximilian Hofmann V
26 Martin Moormann V
19 Michael Sollbauer V
5 Roman Kerschbaum M
58 Furkan Dursun M
22 Isak Jansson A
Formatie 4-4-2
Coach Markus Schopp
Voorbeschouwing Rapid Wien - Hartberg

Rapid Wien en Hartberg treffen elkaar in de 10e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Hameter en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 31 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Hartberg slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 7
Winst Hartberg 6
Gelijkspel 4
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 4e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rapid Wien - Hartberg Opstelling Rapid Wien Opstelling Hartberg Live Rapid Wien - Hartberg Live Rapid Wien - Hartberg kijken Rapid Wien - Hartberg kijken Live Rapid Wien - Hartberg stream Rapid Wien - Hartberg Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg Uitslag Rapid Wien - Hartberg Statistieken Rapid Wien - Hartberg Tipico Bundesliga 2023/2024 Rapid Wien - Hartberg wedden Rapid Wien - Hartberg gokken Rapid Wien - Hartberg Unibet