Nabeschouwing Rheindorf Altach - Mattersburg (3-0) || Tipico Bundesliga 2016/2017

Zaterdag 11 maart 2017 - 18:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2016/2017 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 11 maart 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mattersburg. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Mattersburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Mattersburg (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Mattersburg is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - Mattersburg
Goals
3
0
LIVE Rheindorf Altach - Mattersburg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Mattersburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Mattersburg
Opstellingen Rheindorf Altach - Mattersburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rheindorf Altach - Mattersburg

Rheindorf Altach en Mattersburg treffen elkaar in de 25e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rheindorf Altach en Mattersburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 26 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rheindorf Altach. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Mattersburg favoriet. 8 keer wist de ploeg van Rheindorf Altach te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Rheindorf Altach. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 6
Winst Mattersburg 8
Gelijkspel 4
Totaal 18
Tags
Rheindorf Altach - Mattersburg Opstelling Rheindorf Altach Opstelling Mattersburg Live Rheindorf Altach - Mattersburg Live Rheindorf Altach - Mattersburg kijken Rheindorf Altach - Mattersburg kijken Live Rheindorf Altach - Mattersburg stream Rheindorf Altach - Mattersburg Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - Mattersburg Uitslag Rheindorf Altach - Mattersburg Statistieken Rheindorf Altach - Mattersburg Tipico Bundesliga 2016/2017 Rheindorf Altach - Mattersburg wedden Rheindorf Altach - Mattersburg gokken Rheindorf Altach - Mattersburg Unibet