Nabeschouwing KV Oostende - Antwerp (3-1) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 19 mei 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt KV Oostende het zaterdag 19 mei 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Antwerp (3-1)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen KV Oostende en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Frederik Geldhof geëindigd in een 3-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door N. Ghandri, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. KV Oostende kreeg via A. Milic in de 40e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Frederik Geldhof de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte R. Zivkovic namens KV Oostende in de 52e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 67e minuut was het KV Oostende dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van K. Vandendriessche. Na 78 minuten werd de voorsprong voor KV Oostende vergroot nadat K. Musona de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor KV Oostende.

LIVE KV Oostende - Antwerp 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Antwerp Wissel G. Hairemans voor R. De Laet Antwerp
13' Doelpunt Antwerp Doelpunt N. Ghandri met assist van G. Hairemans Antwerp 0-1
40' Penalty gemist KV Oostende Penalty gemist A. Milic KV Oostende
52' Doelpunt KV Oostende Doelpunt R. Zivkovic met assist van J. Akpala KV Oostende 1-1
63' Wissel Antwerp Wissel I. Rodrigues voor T. Susic Antwerp
67' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Vandendriessche KV Oostende 2-1
71' Wissel Antwerp Wissel R. Habran voor L. Mendy Antwerp
76' Wissel KV Oostende Wissel Z. Gano voor J. Akpala KV Oostende
78' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Musona KV Oostende 3-1
80' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor F. Berrier KV Oostende
84' Wissel KV Oostende Wissel J. Bataille voor R. Zivkovic KV Oostende
90' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. Jaadi Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Antwerp
Opstellingen KV Oostende - Antwerp

Voorbeschouwing KV Oostende - Antwerp

KV Oostende en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frederik Geldhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Antwerp in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 2 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst KV Oostende 0
Winst Antwerp 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 4e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 3e plaats.