Nabeschouwing Kortrijk - Royal Excel Mouscron (3-1) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 18:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Kortrijk het zaterdag 30 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Royal Excel Mouscron (3-1)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Kortrijk en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 3-1 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door F. Avenatti, waarmee Kortrijk met 1-0 de leiding nam. Kortrijk vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Chevalier op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van B. Godeau zorgde ervoor dat Kortrijk in de 64e minuut op 3-0 kwam te staan.

Na 73 minuten deed F. Boya iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Royal Excel Mouscron werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Royal Excel Mouscron echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Kortrijk.

LIVE Kortrijk - Royal Excel Mouscron 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Kortrijk Doelpunt F. Avenatti met assist van J. Stojanović Kortrijk 1-0
17' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor B. Hines-Ike Kortrijk
21' Doelpunt Kortrijk Doelpunt T. Chevalier met assist van C. Lepoint Kortrijk 2-0
52' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor C. Lepoint Kortrijk
58' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Pierrot Royal Excel Mouscron
59' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Spahiu voor S. Friede Royal Excel Mouscron
60' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Bakić Royal Excel Mouscron
64' Eigen doelpunt Kortrijk Eigen doelpunt B. Godeau Kortrijk 3-0
66' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel B. Van Durmen voor D. Mohamed Royal Excel Mouscron
70' Wissel Kortrijk Wissel A. Batsula voor J. Stojanović Kortrijk
73' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt F. Boya Royal Excel Mouscron 3-1
77' Wissel Kortrijk Wissel A. Ajagun voor T. Chevalier Kortrijk
78' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel B. Dione voor N. Antonov Royal Excel Mouscron
81' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Boya Royal Excel Mouscron
85' Wissel Kortrijk Wissel B. Kumordzi voor C. Lepoint Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Kortrijk - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Kortrijk en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.