Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-2) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Sporting Charleroi het woensdag 3 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Sporting Charleroi en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. KV Oostende kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Fernando Canesin. Sporting Charleroi kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Niane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette S. Coopman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee KV Oostende de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Van Damme, waardoor KV Oostende een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sporting Charleroi - KV Oostende 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Fernando Canesin KV Oostende 0-1
39' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor Y. Delfi Sporting Charleroi
41' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Niane met assist van Nurio Fortuna Sporting Charleroi 1-1
42' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Nkaka KV Oostende
46' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
57' Doelpunt KV Oostende Doelpunt S. Coopman KV Oostende 1-2
61' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Bruno voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
65' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Henen Sporting Charleroi
77' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor F. Sakala KV Oostende
79' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor T. De Sutter KV Oostende
86' Wissel KV Oostende Wissel J. Bataille voor Fernando Canesin KV Oostende
86' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Angella voor Javi Martos Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - KV Oostende
Opstellingen Sporting Charleroi - KV Oostende
De opstellingen van Sporting Charleroi en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.