Nabeschouwing Sporting Charleroi - Westerlo (2-0) || UEFA Europa League Playoffs

Zondag 14 april 2019 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs neemt Sporting Charleroi het zondag 14 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Westerlo (2-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Sporting Charleroi en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Buyl van Westerlo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 42e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het A. Niane die Sporting Charleroi op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sporting Charleroi via een goal van V. Osimhen in de 90e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Westerlo
Goals
2
0
Balbezit
65%
35%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
14
2
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
140
102
Gevaarlijke aanvallen
86
50
Overtredingen
10
10
Buitenspel
1
2
Corners
4
2
Wissels
3
2
LIVE Sporting Charleroi - Westerlo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor G. Dewaele Westerlo
6' Wissel Sporting Charleroi Wissel Javi Martos voor D. Dessoleil Sporting Charleroi
21' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor S. Buyl Westerlo
42' Tweede gele kaart Westerlo Tweede gele kaart voor S. Buyl Westerlo
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor G. Zajkov Sporting Charleroi
46' Wissel Westerlo Wissel B. Van den Bogaert voor A. Gboho Westerlo
66' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor C. Diandy Sporting Charleroi
67' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Niane met assist van S. Marinos Sporting Charleroi 1-0
72' Wissel Westerlo Wissel J. Naessens voor C. Janssens Westerlo
90' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen Sporting Charleroi 2-0
Opstellingen Sporting Charleroi - Westerlo
De opstellingen van Sporting Charleroi en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Westerlo zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Felice Mazzù
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
21 Wissel
69 Rémy Riou K
14 Thomas Wildemeersch V
8 Francisco Javier Martos Espigares V
20 Nathan Rodes M
70 Younes Delfi A
7 David Henen A
10 Jérémy Perbet A
Formatie 4-1-4-1
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Westerlo

Sporting Charleroi en Westerlo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Charleroi en Westerlo elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 0
Winst Westerlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 5e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sporting Charleroi - Westerlo Opstelling Sporting Charleroi Opstelling Westerlo Live Sporting Charleroi - Westerlo Live Sporting Charleroi - Westerlo kijken Sporting Charleroi - Westerlo kijken Live Sporting Charleroi - Westerlo stream Sporting Charleroi - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - Westerlo Uitslag Sporting Charleroi - Westerlo Statistieken Sporting Charleroi - Westerlo UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 Sporting Charleroi - Westerlo wedden Sporting Charleroi - Westerlo gokken Sporting Charleroi - Westerlo Unibet