Nabeschouwing Trenčín U19 - Žalgiris U19 (4-0) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 5 oktober 2022 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Trenčín U19 het woensdag 5 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestský futbalový štadión Na Sihoti in Trenčín.

Via de Trenčín U19 - Žalgiris U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trenčín U19 - Žalgiris U19 (4-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Trenčín U19 en Žalgiris U19 is onder leiding van scheidsrechter Andrei Florin Chivulete geëindigd in een 4-0 overwinning voor Trenčín U19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door S. Bednar, waarmee Trenčín U19 met 1-0 de leiding nam. Trenčín U19 vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Murko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Trenčín U19, waarmee S. Bednar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Trenčín U19 in de 92e minuut, nadat L. Demitra de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Trenčín U19.

LIVE Trenčín U19 - Žalgiris U19 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trenčín U19 - Žalgiris U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Trenčín U19 Gele kaart voor D. Holly Trenčín U19
31' Doelpunt Trenčín U19 Doelpunt S. Bednar Trenčín U19 1-0
44' Doelpunt Trenčín U19 Doelpunt J. Murko met assist van A. Gajdos Trenčín U19 2-0
46' Wissel Žalgiris U19 Wissel R. Krot voor F. Mendelis Žalgiris U19
62' Wissel Žalgiris U19 Wissel N. Pavlovskij voor G. Mikelaitis Žalgiris U19
62' Gele kaart Žalgiris U19 Gele kaart voor R. Jansonas Žalgiris U19
64' Doelpunt Trenčín U19 Doelpunt S. Bednar Trenčín U19 3-0
73' Gele kaart Žalgiris U19 Gele kaart voor K. Bicka Žalgiris U19
77' Wissel Trenčín U19 Wissel J. Skultety voor D. Holly Trenčín U19
78' Gele kaart Žalgiris U19 Gele kaart voor R. Krot Žalgiris U19
81' Gele kaart Žalgiris U19 Gele kaart voor S. Civilka Žalgiris U19
83' Wissel Trenčín U19 Wissel T. Culen voor J. Murko Trenčín U19
85' Wissel Žalgiris U19 Wissel P. Baravykas voor S. Civilka Žalgiris U19
85' Wissel Žalgiris U19 Wissel N. Klimavicius voor D. Stankevicius Žalgiris U19
89' Wissel Trenčín U19 Wissel T. Hajovsky voor S. Bednar Trenčín U19
92' Doelpunt Trenčín U19 Doelpunt L. Demitra met assist van T. Culen Trenčín U19 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Trenčín U19 - Žalgiris U19
Opstellingen Trenčín U19 - Žalgiris U19
De opstellingen van Trenčín U19 en Žalgiris U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.