Nabeschouwing Liverpool O19 - Basel O19 (3-0) || UEFA Youth League 2014/2015

Dinsdag 9 december 2014 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2014/2015 neemt Liverpool O19 het dinsdag 9 december 2014 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Basel O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Langtree Park in St Helens.

Via de Liverpool O19 - Basel O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool O19 - Basel O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Liverpool O19 en Basel O19 is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut dacht Liverpool U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Kent. Helaas voor Liverpool U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het Liverpool U19 dat via D. Cleary dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Sinclair 1 dacht na 101 minuten te scoren voor Liverpool U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 100e minuut moest Basel U19 verder met een man minder, nadat C. Pickel een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Liverpool O19 - Basel O19
3
0
LIVE Liverpool O19 - Basel O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool O19 - Basel O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor S. Ojo Liverpool U19
37' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor C. Pickel Basel U19
38' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt R. Kent Liverpool U19
40' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor A. Fischer Basel U19
47' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor T. Mumenthaler Basel U19
46' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor José Pacheco Basel U19
61' Wissel Basel U19 Wissel C. Itten voor N. Hunziker Basel U19
84' Wissel Liverpool U19 Wissel A. Phillips voor Pedro Liverpool U19
85' Wissel Liverpool U19 Wissel T. Brewitt voor S. Hart Liverpool U19
94' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt D. Cleary Liverpool U19
101' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt J. Sinclair 1 Liverpool U19
103' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor R. Huser Basel U19
100' Tweede gele kaart Basel U19 Tweede gele kaart voor C. Pickel Basel U19
104' Wissel Liverpool U19 Wissel T. Arnold voor J. Rossiter Liverpool U19
92' Wissel Basel U19 Wissel Neftali Manzambi voor A. Cani Basel U19
96' Wissel Basel U19 Wissel R. Kamber voor M. Weber Basel U19
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool O19 - Basel O19
Opstellingen Liverpool O19 - Basel O19

Voorbeschouwing Liverpool O19 - Basel O19

Liverpool O19 en Basel O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool O19 en Basel O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 1 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Basel O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Basel O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Liverpool O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Liverpool O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.