Nabeschouwing Maribor O19 - Chelsea O19 (0-7) || UEFA Youth League 2014/2015

Woensdag 5 november 2014 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2014/2015 neemt Maribor O19 het woensdag 5 november 2014 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Športni park Lendava (Lendava) in Lendava.

Via de Maribor O19 - Chelsea O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor O19 - Chelsea O19 (0-7)

Het UEFA Youth League duel tussen Maribor O19 en Chelsea O19 is geëindigd in een 0-7 overwinning voor Chelsea O19. Na 45 minuten stond er een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Chelsea U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Solanke. Helaas voor Chelsea U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het Chelsea U19 dat via C. Colkett dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Musonda dacht na 25 minuten te scoren voor Chelsea U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 36e minuut scoorde Chelsea U19 via C. Colkett, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 40 minuten spelen wist Chelsea U19 via D. Solanke de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 70 minuten kon L. Uskoković van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Maribor U19 het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 81e minuut leek A. Kiwomya te scoren voor Chelsea U19, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 93e minuut leek T. Abrahamm te scoren voor Chelsea U19, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-7 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Maribor O19 - Chelsea O19
LIVE Maribor O19 - Chelsea O19 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor O19 - Chelsea O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt D. Solanke Chelsea U19
11' Penalty Chelsea U19 Penalty C. Colkett Chelsea U19
11' Gele kaart Maribor U19 Gele kaart voor L. Uskoković Maribor U19
25' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt C. Musonda Chelsea U19
36' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt C. Colkett Chelsea U19
40' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt D. Solanke Chelsea U19
46' Wissel Chelsea U19 Wissel A. Kiwomya voor D. Solanke Chelsea U19
46' Wissel Chelsea U19 Wissel T. Abrahamm voor I. Brown Chelsea U19
50' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor T. Aina Chelsea U19
59' Wissel Maribor U19 Wissel Ž. Florjanc voor J. Volmajer Maribor U19
67' Wissel Chelsea U19 Wissel K. Scott voor F. Tomori Chelsea U19
70' Tweede gele kaart Maribor U19 Tweede gele kaart voor L. Uskoković Maribor U19
72' Wissel Maribor U19 Wissel T. Polanc voor D. Štraus Maribor U19
80' Gele kaart Maribor U19 Gele kaart voor Ž. Florjanc Maribor U19
81' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt A. Kiwomya Chelsea U19
86' Wissel Maribor U19 Wissel R. Taneski voor M. Kramarič Maribor U19
93' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt T. Abrahamm Chelsea U19
92' Gele kaart Maribor U19 Gele kaart voor D. Marjanovič Maribor U19
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor O19 - Chelsea O19
Opstellingen Maribor O19 - Chelsea O19

Voorbeschouwing Maribor O19 - Chelsea O19

Maribor O19 en Chelsea O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Maribor O19 en Chelsea O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 21 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chelsea O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Maribor O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Maribor O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.