Nabeschouwing Paris SG O19 - APOEL O19 (6-0) || UEFA Youth League 2014/2015

Woensdag 5 november 2014 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2014/2015 neemt Paris SG O19 het woensdag 5 november 2014 om 15:00 uur in eigen huis op tegen APOEL O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal Georges Lefèvre (Saint-Germain-en-Laye) in Saint-Germain-en-Laye.

Via de Paris SG O19 - APOEL O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paris SG O19 - APOEL O19 (6-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Paris SG O19 en APOEL O19 is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Paris SG O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Paris SG U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Meïté. Helaas voor Paris SG U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Paris SG U19 dat via A. Krasniqi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Augustin dacht na 49 minuten te scoren voor Paris SG U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Paris SG U19 via J. Augustin, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 54e minuut werd C. Xydas van APOEL U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Paris SG U19 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 77e minuut scoorde C. Nkunku namens Paris SG U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 89e minuut leek Y. Meïté te scoren voor Paris SG U19, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Paris SG O19 - APOEL O19
6
0
LIVE Paris SG O19 - APOEL O19 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paris SG O19 - APOEL O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt Y. Meïté Paris SG U19
29' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor J. Augustin Paris SG U19
41' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt A. Krasniqi Paris SG U19
46' Wissel APOEL U19 Wissel C. Christodoulides voor A. Christofides APOEL U19
47' Gele kaart APOEL U19 Gele kaart voor C. Christodoulides APOEL U19
49' Penalty Paris SG U19 Penalty J. Augustin Paris SG U19
51' Gele kaart APOEL U19 Gele kaart voor F. Christodoulou APOEL U19
52' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt J. Augustin Paris SG U19
53' Wissel Paris SG U19 Wissel C. Nkunku voor J. Augustin Paris SG U19
54' Rode kaart APOEL U19 Rode kaart voor C. Xydas APOEL U19
58' Wissel Paris SG U19 Wissel O. Edouard voor R. Pereira Paris SG U19
64' Wissel APOEL U19 Wissel P. Psaltis voor R. Anastasiou APOEL U19
65' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor B. Goncalves Paris SG U19
68' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor F. Eboa Eboa Paris SG U19
69' Wissel APOEL U19 Wissel G. Siapani voor A. Assiotis APOEL U19
70' Wissel Paris SG U19 Wissel M. Doucoure voor F. Ballo Paris SG U19
74' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor A. Krasniqi Paris SG U19
77' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt C. Nkunku Paris SG U19
89' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt Y. Meïté Paris SG U19
Video hoogtepunten en samenvatting Paris SG O19 - APOEL O19
Opstellingen Paris SG O19 - APOEL O19

Voorbeschouwing Paris SG O19 - APOEL O19

Paris SG O19 en APOEL O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Paris SG O19 en APOEL O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 22 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paris SG O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Paris SG O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl APOEL O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.