Nabeschouwing Sporting CP O19 - Maribor O19 (3-2) || UEFA Youth League 2014/2015

Dinsdag 25 november 2014 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2014/2015 neemt Sporting CP O19 het dinsdag 25 november 2014 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Maribor O19. De wedstrijd wordt gespeeld in CGD Stadium Aurélio Pereira in Alcochete.

Via de Sporting CP O19 - Maribor O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP O19 - Maribor O19 (3-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Sporting CP O19 en Maribor O19 is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sporting CP O19. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Maribor U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kramarič. Helaas voor Maribor U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Sporting CP U19 dat via José Correia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. José Correia dacht na 34 minuten te scoren voor Sporting CP U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde Maribor U19 via M. Kramarič, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 65 minuten spelen wist Sporting CP U19 via Eloi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP O19 - Maribor O19
3
2
LIVE Sporting CP O19 - Maribor O19 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP O19 - Maribor O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Maribor U19 Doelpunt M. Kramarič Maribor U19
20' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt José Correia Sporting CP U19
34' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt José Correia Sporting CP U19
36' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor Ivanildo Fernandes Sporting CP U19
43' Doelpunt Maribor U19 Doelpunt M. Kramarič Maribor U19
46' Wissel Maribor U19 Wissel R. Taneski voor J. Volmajer Maribor U19
57' Wissel Sporting CP U19 Wissel Eloi voor Arilton Ebo Sporting CP U19
64' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor Pedro Ferreira Sporting CP U19
65' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt Eloi Sporting CP U19
66' Wissel Sporting CP U19 Wissel Lisandro Semedo voor José Correia Sporting CP U19
71' Gele kaart Maribor U19 Gele kaart voor J. Grmek Maribor U19
75' Wissel Maribor U19 Wissel V. Bjedov Kobe voor Ž. Florjanc Maribor U19
77' Wissel Sporting CP U19 Wissel Bruno Pais voor José Postiga Sporting CP U19
77' Wissel Maribor U19 Wissel T. Polanc voor D. Štraus Maribor U19
82' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor Eloi Sporting CP U19
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP O19 - Maribor O19
Opstellingen Sporting CP O19 - Maribor O19

Voorbeschouwing Sporting CP O19 - Maribor O19

Sporting CP O19 en Maribor O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP O19 en Maribor O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 17 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sporting CP O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Maribor O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.