Nabeschouwing Zenit Petersburg O19 - Benfica O19 (5-1) || UEFA Youth League 2014/2015

Woensdag 26 november 2014 - 11:00 uur

In de UEFA Youth League 2014/2015 neemt Zenit Petersburg O19 het woensdag 26 november 2014 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sheriff Stadium in Tiraspol.

Via de Zenit Petersburg O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit Petersburg O19 - Benfica O19 (5-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Zenit Petersburg O19 en Benfica O19 is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Zenit Petersburg O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Benfica U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Hildeberto Pereira. Helaas voor Benfica U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Zenit Petersburg U19 dat via P. Osipov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Khodzhaniyazov dacht na 68 minuten te scoren voor Zenit Petersburg U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Zenit Petersburg U19 via R. Sheydaev, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist Zenit Petersburg U19 via D. Skopintsev de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut scoorde M. Pronichev namens Zenit Petersburg U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zenit Petersburg O19 - Benfica O19
5
1
LIVE Zenit Petersburg O19 - Benfica O19 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit Petersburg O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Hildeberto Pereira Benfica U19
59' Doelpunt Zenit Petersburg U19 Doelpunt P. Osipov Zenit Petersburg U19
66' Wissel Benfica U19 Wissel Gonçalo Rodrigues voor Gilson Costa Benfica U19
68' Doelpunt Zenit Petersburg U19 Doelpunt D. Khodzhaniyazov Zenit Petersburg U19
69' Wissel Zenit Petersburg U19 Wissel P. Nazimov voor P. Dolgov Zenit Petersburg U19
72' Penalty Zenit Petersburg U19 Penalty R. Sheydaev Zenit Petersburg U19
73' Wissel Benfica U19 Wissel O. Šarkić voor Diogo Gonçalves Benfica U19
74' Gele kaart Zenit Petersburg U19 Gele kaart voor P. Osipov Zenit Petersburg U19
79' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Hildeberto Pereira Benfica U19
80' Wissel Benfica U19 Wissel Buta voor Romário Benfica U19
86' Doelpunt Zenit Petersburg U19 Doelpunt D. Skopintsev Zenit Petersburg U19
88' Doelpunt Zenit Petersburg U19 Doelpunt M. Pronichev Zenit Petersburg U19
90' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Pedro Rodrigues Benfica U19
90' Wissel Zenit Petersburg U19 Wissel P. Barbashov voor D. Skopintsev Zenit Petersburg U19
90' Wissel Zenit Petersburg U19 Wissel V. Romanov voor M. Pronichev Zenit Petersburg U19
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit Petersburg O19 - Benfica O19
Opstellingen Zenit Petersburg O19 - Benfica O19

Voorbeschouwing Zenit Petersburg O19 - Benfica O19

Zenit Petersburg O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Zenit Petersburg O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 16 september 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.