Nabeschouwing Dynamo Kiev - Sheriff (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 17:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dynamo Kiev het zaterdag 17 februari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Dynamo Kiev - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Sheriff (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dynamo Kiev en Sheriff is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Vitaliy Buyalskyi , waarmee Dynamo Kyiv met 1-0 de leiding nam. Dynamo Kyiv vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nazar Voloshyn  op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Dynamo Kiev.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Sheriff
Goals
2
0
LIVE Dynamo Kiev - Sheriff 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Vitaliy Buyalskyi  Dynamo Kyiv 1-0
80' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Nazar Voloshyn  Dynamo Kyiv 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Sheriff
Opstellingen Dynamo Kiev - Sheriff

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Sheriff

Dynamo Kiev en Sheriff treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev en Sheriff elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Dynamo Kiev 0
Winst Sheriff 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Dynamo Kiev - Sheriff Opstelling Dynamo Kiev Opstelling Sheriff Live Dynamo Kiev - Sheriff Live Dynamo Kiev - Sheriff kijken Dynamo Kiev - Sheriff kijken Live Dynamo Kiev - Sheriff stream Dynamo Kiev - Sheriff Fox Sports Nabeschouwing Dynamo Kiev - Sheriff Uitslag Dynamo Kiev - Sheriff Statistieken Dynamo Kiev - Sheriff Vriendschappelijk clubs 2024 Dynamo Kiev - Sheriff wedden Dynamo Kiev - Sheriff gokken Dynamo Kiev - Sheriff Unibet