Nabeschouwing Zorya - Dinamo Batumi (2-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 14 februari 2024 - 14:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Zorya het woensdag 14 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Batumi. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Zorya - Dinamo Batumi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - Dinamo Batumi (2-2)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Zorya en Dinamo Batumi geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Batumi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Gabriel Ramos da Penha. Zorya kreeg via in de 45e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Anderson Jordan namens Zorya in de 55e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Na 68 minuten was het Alef die de bal in eigen doel werkte, waardoor Dinamo Batumi op 1-2 kwam te staan. Na 92 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Vikentiy Voloshyn de 2-2 maakte namens Zorya.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Zorya - Dinamo Batumi
Goals
2
2
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
0
2
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
80
92
Gevaarlijke aanvallen
49
39
Corners
7
6
Wissels
2
6
LIVE Zorya - Dinamo Batumi 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - Dinamo Batumi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Dinamo Batumi Doelpunt Gabriel Ramos da Penha Dinamo Batumi 0-1
45' Penalty gemist Zorya Penalty gemist Zorya
55' Doelpunt Zorya Doelpunt Anderson Jordan Zorya 1-1
68' Eigen doelpunt Dinamo Batumi Eigen doelpunt Alef Dinamo Batumi 1-2
92' Doelpunt Zorya Doelpunt Vikentiy Voloshyn Zorya 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Zorya - Dinamo Batumi
Opstellingen Zorya - Dinamo Batumi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zorya - Dinamo Batumi

Zorya en Dinamo Batumi treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Zorya en Dinamo Batumi elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Zorya 0
Winst Dinamo Batumi 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Zorya - Dinamo Batumi Opstelling Zorya Opstelling Dinamo Batumi Live Zorya - Dinamo Batumi Live Zorya - Dinamo Batumi kijken Zorya - Dinamo Batumi kijken Live Zorya - Dinamo Batumi stream Zorya - Dinamo Batumi Fox Sports Nabeschouwing Zorya - Dinamo Batumi Uitslag Zorya - Dinamo Batumi Statistieken Zorya - Dinamo Batumi Vriendschappelijk clubs 2024 Zorya - Dinamo Batumi wedden Zorya - Dinamo Batumi gokken Zorya - Dinamo Batumi Unibet