Nabeschouwing Alanyaspor - Ankaragücü (3-3) || Vriendschappelijk clubs 2022

Zaterdag 23 juli 2022 - 10:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Alanyaspor het zaterdag 23 juli 2022 om 10:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Ankaragücü (3-3)

De Vriendschappelijk clubs 2022 wedstrijd tussen Alanyaspor en Ankaragücü geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Alanyaspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van O. Aydın. Ankaragücü kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Beridze, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette E. Bekiroglu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Alanyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 43 minuten werd de voorsprong voor Alanyaspor vergroot nadat E. Bekiroglu de 3-1 wist te scoren. In de 61e minuut kwam Ankaragücü weer dichterbij, nadat A. Çankaya de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Ankaragücü. In de 70e minuut was het G. Ariyibi die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Ankaragücü
3
3
LIVE Alanyaspor - Ankaragücü 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt O. Aydın Alanyaspor 1-0
19' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt G. Beridze Ankaragücü 1-1
25' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Bekiroglu Alanyaspor 2-1
43' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Bekiroglu Alanyaspor 3-1
61' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt A. Çankaya Ankaragücü 3-2
70' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt G. Ariyibi Ankaragücü 3-3