Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Schalke 04 (1-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 11 mei 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Schalke 04 (1-1)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Schalke 04 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door K. Havertz, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Schalke 04 kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Burgstaller, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 53e minuut was de ideale kans voor Schalke 04 om te scoren. D. Caligiuri was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bayer Leverkusen - Schalke 04 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Havertz Bayer 04 Leverkusen 1-0
35' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Baumgartlinger Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Weiser voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
47' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt G. Burgstaller met assist van N. Boujellab Schalke 04 1-1
52' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Volland Bayer 04 Leverkusen
53' Penalty gemist Schalke 04 Penalty gemist D. Caligiuri Schalke 04
68' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor A. Nübel Schalke 04
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
80' Wissel Schalke 04 Wissel R. Matondo voor B. Embolo Schalke 04
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel D. Kohr voor J. Baumgartlinger Bayer 04 Leverkusen
94' Wissel Schalke 04 Wissel C. Teuchert voor G. Burgstaller Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Schalke 04
Opstellingen Bayer Leverkusen - Schalke 04
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.