Nabeschouwing Panathinaikos - Sparta Praha (1-0) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 26 augustus 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Panathinaikos het dinsdag 26 augustus 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha.

Via de Panathinaikos - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Sparta Praha (1-0)

Het Champions League duel tussen Panathinaikos en Sparta Praha is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Panathinaikos. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 90e minuut dacht Panathinaikos op voorsprong te komen via een doelpunt van Souza. Helaas voor Panathinaikos werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Panathinaikos - Sparta Praha
1
0
LIVE Panathinaikos - Sparta Praha 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor J. Kladrubský Sparta Praha
45' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor O. Kusnír Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel L. Dosek voor K. Vacek Sparta Praha
50' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor D. Salpingidis Panathinaikos
59' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor T. Repka Sparta Praha
61' Wissel Sparta Praha Wissel M. Zeman voor O. Kusnír Sparta Praha
66' Wissel Panathinaikos Wissel S. Ninis voor Cleyton Panathinaikos
69' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Slepicka Sparta Praha
76' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor N. Spiropoulos Panathinaikos
77' Wissel Sparta Praha Wissel J. Holenda voor M. Kulic Sparta Praha
81' Wissel Panathinaikos Wissel Gabriel voor D. Salpingidis Panathinaikos
83' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor L. Vyntra Panathinaikos
90' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt Souza Panathinaikos
90' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor S. Kucera Sparta Praha
90' Wissel Panathinaikos Wissel Marcelo Mattos voor Gilberto Silva Panathinaikos
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - Sparta Praha
Opstellingen Panathinaikos - Sparta Praha

Voorbeschouwing Panathinaikos - Sparta Praha

Panathinaikos en Sparta Praha spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Panathinaikos en Sparta Praha in de Champions League vond plaats op 13 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Panathinaikos. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Panathinaikos favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sparta Praha slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.