Nabeschouwing Panathinaikos - Werder Bremen (2-2) || Champions League 2008/2009

Woensdag 22 oktober 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Panathinaikos het woensdag 22 oktober 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen.

Via de Panathinaikos - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Werder Bremen (2-2)

De Champions League 2008/2009 wedstrijd tussen Panathinaikos en Werder Bremen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 29e minuut dacht Werder Bremen op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Mertesacker. Helaas voor Werder Bremen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Panathinaikos dat via E. Mantzios dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Mantzios dacht na 68 minuten te scoren voor Panathinaikos, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Werder Bremen via Hugo Almeida, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Panathinaikos - Werder Bremen
2
2
LIVE Panathinaikos - Werder Bremen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Diego Werder Bremen
27' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor N. Spiropoulos Panathinaikos
27' Wissel Werder Bremen Wissel M. Rosenberg voor C. Pizarro Werder Bremen
29' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt P. Mertesacker met assist van M. Özil Werder Bremen
29' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor G. Karagounis Panathinaikos
35' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor S. Prödl Werder Bremen
36' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt E. Mantzios met assist van Gabriel Panathinaikos
45' Wissel Panathinaikos Wissel A. Ivanschitz voor N. Spiropoulos Panathinaikos
48' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Josu Sarriegi Panathinaikos
58' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Simão Panathinaikos
68' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt E. Mantzios Panathinaikos
71' Wissel Panathinaikos Wissel Cleyton voor G. Karagounis Panathinaikos
79' Wissel Werder Bremen Wissel S. Boenisch voor P. Pasanen Werder Bremen
80' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor A. Ivanschitz Panathinaikos
82' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Hugo Almeida met assist van S. Boenisch Werder Bremen
82' Wissel Panathinaikos Wissel A. Rukavina voor E. Mantzios Panathinaikos
90' Wissel Werder Bremen Wissel B. Sanogo voor Hugo Almeida Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - Werder Bremen
Opstellingen Panathinaikos - Werder Bremen

Voorbeschouwing Panathinaikos - Werder Bremen

Panathinaikos en Werder Bremen spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Panathinaikos en Werder Bremen in de Champions League vond plaats op 6 december 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Werder Bremen. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Panathinaikos als Werder Bremen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.