Nabeschouwing APOEL - EB / Streymur (3-0) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 21 juli 2009 - 19:00 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt APOEL het dinsdag 21 juli 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen EB / Streymur.

Via de APOEL - EB / Streymur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - EB / Streymur (3-0)

Het Champions League duel tussen APOEL en EB / Streymur is geëindigd in een 3-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht APOEL op voorsprong te komen via een doelpunt van Marcin Zewlakow. Helaas voor APOEL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het APOEL dat via N. Alexandrou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Mirosavljevic dacht na 75 minuten te scoren voor APOEL, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken APOEL - EB / Streymur
3
0
LIVE APOEL - EB / Streymur 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - EB / Streymur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt APOEL Doelpunt Marcin Zewlakow APOEL
58' Wissel EB / Streymur Wissel P. Jacobsen voor P. Hansen EB / Streymur
63' Doelpunt APOEL Doelpunt N. Alexandrou APOEL
69' Wissel APOEL Wissel Jean Paulista voor M. Breska APOEL
70' Wissel EB / Streymur Wissel Brian Olsen voor G. Nielsen EB / Streymur
71' Wissel APOEL Wissel A. Papathanasiou voor Marcin Zewlakow APOEL
75' Doelpunt APOEL Doelpunt N. Mirosavljevic APOEL
76' Wissel EB / Streymur Wissel Alex Santos voor H. Samuelsen EB / Streymur
80' Wissel APOEL Wissel Helio Pinto voor N. Mirosavljevic APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - EB / Streymur
Opstellingen APOEL - EB / Streymur

Voorbeschouwing APOEL - EB / Streymur

APOEL en EB / Streymur spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en EB / Streymur in de Champions League vond plaats op 14 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor APOEL. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is APOEL favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl EB / Streymur slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.