Nabeschouwing Arsenal - Sevilla (3-0) || Champions League 2007/2008

Woensdag 19 september 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Arsenal het woensdag 19 september 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Arsenal - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Sevilla (3-0)

Het Champions League duel tussen Arsenal en Sevilla is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van Fàbregas. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Arsenal dat via R. van Persie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Eduardo Da Silva dacht na 92 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Arsenal - Sevilla
3
0
LIVE Arsenal - Sevilla 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Arsenal Doelpunt Fàbregas Arsenal
46' Wissel Sevilla Wissel A. Kerzhakov voor Luís Fabiano Sevilla
49' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor E. Adebayor Arsenal
50' Wissel Arsenal Wissel A. Diaby voor T. Rosický Arsenal
59' Doelpunt Arsenal Doelpunt R. van Persie Arsenal
66' Wissel Sevilla Wissel Renato voor Jose Martí Sevilla
66' Wissel Sevilla Wissel S. Keita voor Capel Sevilla
74' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Dani Alves Sevilla
83' Wissel Arsenal Wissel Eduardo Da Silva voor E. Adebayor Arsenal
85' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Keita Sevilla
88' Wissel Arsenal Wissel L. Diarra voor R. van Persie Arsenal
92' Doelpunt Arsenal Doelpunt Eduardo Da Silva Arsenal